Οι χρυσαυγίτες αποκάλεσαν «Φιλιππινέζα των μεταναστών» τον Καμμένο - iefimerida.gr

Οι χρυσαυγίτες αποκάλεσαν «Φιλιππινέζα των μεταναστών» τον Καμμένο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγριος καβγάς με πρωταγωνιστές τους χρυσαυγίτες ξέσπασε το μεσημέρι στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Αμυνας της Βουλής.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του αρμόδιου υπουργού, Πάνου Καμμένου, για τις τρέχουσες εξελίξεις στο μεταναστευτικό, την αντιμετώπιση της Προσφυγικής κρίσης και τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Νίκος Παππάς και Ηλίας Κασιδιαρης επιτέθηκαν με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στον ΥΠΕΘΑ και τους επιτελείς των Ενόπλων Δυνάμεων που ήταν παρόντες, αποκαλώντας τους «προδότες» και «φιλιππινέζες» των μεταναστών.

Έφθασαν δε, στο σημείο να τραβούν με τα κινητά τους τηλέφωνα βίντεο με τον καβγά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση της εν λόγω επιτροπής είναι απόρρητη και δεν καλύπτεται ούτε από το Κανάλι της Βουλής.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά, για πολλοστή φορά, των χρυσαυγιτών, προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις όλων των κομμάτων, ενώ το Προεδρείο τους ζήτησε να αποχωρήσουν.

Εκείνοι αρνήθηκαν με συνέπεια να γίνει επίκληση του άρθρου 81 του Κανονισμού της Βουλής για ανάρμοστη και ανεπίτρεπτη συμπεριφορά. Κλήθηκε ο φρούραρχος και παρουσία του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση με ομόφωνη έγγραφη απόφαση των υπολοίπων κομμάτων, αποχώρησαν από την αίθουσα της Γερουσίας, όπου συνεδριάζει η Επιτροπή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ