Πέθανε ο «διοικητής Λασάρντ» - Ο πρωταγωνιστής στη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή» - iefimerida.gr

Πέθανε ο «διοικητής Λασάρντ» - Ο πρωταγωνιστής στη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες του Χόλιγουντ, «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο George Gaynes άφησε την τελευταία του πνοή κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε ηλικία 98 ετών, τα ξημερώματα της Τρίτης στην Ουάσινγκτον και ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από την κόρη του.

Αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της τεράστιας επιτυχίας που γνώρισε η ταινία «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή», όπου έπαιξε μέχρι και στην 6η περιπέτεια των αστυνομικών το 1994 με την αποστολή στη Μόσχα. Ο Gaynes, ο οποίος έγινε διάσημος ως ο «διοικητής Λασάρντ» είχε προλάβει να κάνει γνωστό το όνομά του στα μέσα της δεκαετίες του '80 με τη σειρά Punky Brewster.

Ο Gaynes ήταν ο συμπρωταγωνιστής του Ντάστιν Χόφμαν στην ταινία «Τούτσι» ενώ μεταξύ άλλων έπαιξε καλούς ρόλους στις σειρές «Mission: Impossible», «The Six Million Dollar Man» και «Hawaii Five-0».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ