Champions League: Η Παρί έβγαλε τα... όπλα και «καθάρισε» (2-1) την Τσέλσι - Νίκη στο φινάλε για Μπενφίκα [βίντεο] - iefimerida.gr

Champions League: Η Παρί έβγαλε τα... όπλα και «καθάρισε» (2-1) την Τσέλσι - Νίκη στο φινάλε για Μπενφίκα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήθελε νίκη στο πρώτο ματς με την Τσέλσι και την πήρε με 2-1 επί της Τσέλσι στο Παρίσι χάρη στα... φονικά όπλα της.

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στο 39' με εκτέλεση φάουλ (κόντραρε στον Μικέλ) έκανε το 1-0, αλλά γρήγορα ισοφάρισε ο παίκτης της Τσέλσι σε 1-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Τελικά την λύση έδωσε στο 78' ο Καβάνι από σέντρα του Ντι Μαρία για το τελικό 2-1 που δίνει προβάδισμα ενόψει Λονδίνου για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς γκολ ο Ζόνας με γκολ στο 91' έδωσε τη νίκη με 1-0 στην Μπενφίκα επί της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ αποβλήθηκε ο Κρισίτο για τους Ρώσους

Τα γκολ στο Παρίσι

To γκολ στην Λισσαβώνα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρί Τσέλσι Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ