Ντοκιμαντέρ του Al Jazeera για τους Έλληνες "αντι-ακτιβιστές" φιλελεύθερους - iefimerida.gr

Ντοκιμαντέρ του Al Jazeera για τους Έλληνες "αντι-ακτιβιστές" φιλελεύθερους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αραβικό δίκτυο Al Jazeera, ασχολείται με την ελληνική κρίση απο μια διαφορετική και σίγουρα αντισυμβατική, για τα ελληνικά δεδομένα, σκοπιά. Σκιαγραφεί το νεοσύστατο κόμμα της "Φιλελεύθερης Συμμαχίας" μέσα απ'τις "αντι-ακτιβιστικές" δράσεις τους σε ένα 25λεπτο ντοκιμαντέρ που προβάλλεται αυτές τις μέρες σε όλο τον κόσμο.

Οι απόψεις διάφορων μελών των Φιλελευθέρων αλλά και η ασυνήθιστη καμπάνια υπέρ του Μνημονίου που πραγματοποιήθηκε παράλληλα με την πορεία επετείου της 17 Νοεμβρη στην Αθήνα, έχουν κεντρικό ρόλο στο ντοκιμαντέρ. Επίσης παρουσίάζονται απόψεις από μέλη αριστερών οργανώσεων που συμμετέχουν στα αντιμνημονιακά κινήματα σε μια προσπάθεια να γίνει μια πιο πλήρης κάλυψη του κλίματος που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

Το κόμμα της "Φιλελεύθερης Συμμαχίας" ιδρύθηκε το 2007.Συμμετείχε στις εκλογές τις ίδιας χρονίας και στις ευρωεκλογές του 2009 με χαμήλα εκλογικά ποσοστά ενώ στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές, στήριξε μέσω της κίνησης ¨Πορτοκαλι¨ την υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη στην Αθήνα.

Δέιτε το ντοκιμαντέρ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ