Στην πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου τραγουδάει ο... Νίκος Χατζηνικολάου [εικόνες] - iefimerida.gr

Στην πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου τραγουδάει ο... Νίκος Χατζηνικολάου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου στον Alpha έφτασε και είναι για το βράδυ της Τετάρτης, με καλεσμένους που έχουν να αποκαλύψουν πολλά.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, γυρίζει στα παλιά του λημέρια, στο κανάλι της Κάντζας, και φέρνει μαζί του πρόσωπα που είναι έτοιμα να «τσαλακωθούν», στο πιο αιρετικό talk show της μικρής οθόνης.

Στην πρεμιέρα, ο Νίκος Χατζηνικολάου, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από τέσσερα χρόνια, μιλάει στον Πέτρο για τη δύσκολη πολιτική περίοδο που διανύει η χώρα μας, σχολιάζει τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων, αποκαλύπτει ποιος κάνει κουμάντο στο σπίτι του και… ανεβαίνει στη σκηνή και τραγουδάει Σαββόπουλο.

Στην πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου τραγουδάει ο... Νίκος Χατζηνικολάου [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Στην πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου τραγουδάει ο... Νίκος Χατζηνικολάου [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης συναντούν τον Πέτρο, θυμούνται τις πιο αστείες και διασκεδαστικές στιγμές από το ταξίδι τους στο Λας Βέγκας, ενώ οι προσωπικές τους εξομολογήσεις είναι αποκαλυπτικές. Το δίδυμο ανταγωνιστικό, οι προκλήσεις μεταξύ τους πολλές.

Στην πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου τραγουδάει ο... Νίκος Χατζηνικολάου [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, το συγκρότημα «48 Ώρες» φτιάχνει το σάουντρακ της βραδιάς, ενώ τον δικό του ρυθμό δίνει το κοινό. To «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, στον Alpha, κάθε Τετάρτη στις 23:10.

Στην πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου τραγουδάει ο... Νίκος Χατζηνικολάου [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ