Λεβέντης: Η κυβέρνηση συνεχίζει να προκαλεί την κοινωνία -Ετοιμάζει αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους - iefimerida.gr

Λεβέντης: Η κυβέρνηση συνεχίζει να προκαλεί την κοινωνία -Ετοιμάζει αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στην κυβέρνηση για τη στάση της στο ασφαλιστικό αλλά και το παράλληλο πρόγραμμα μέσω του οποίου φέρνει αυξήσεις στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, εξαπέλυσε η Ενωση Κεντρώων.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου γίνεται λόγος για κυβέρνηση χαμένη στο δικό της «κόκκινο σύμπαν» και καταγγέλλει ότι συνεχίζει να προκαλεί την κοινωνία με την απάθειά της.

Η ανακοίνωση

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι την ίδια ώρα που οι αγρότες σκληραίνουν τη στάση τους λόγω των δίκαιων αιτημάτων τους, η κυβέρνηση ούσα χαμένη στο δικό της "κόκκινο" σύμπαν δεν απαντά και μάλιστα συνεχίζει να προκαλεί την κοινωνία με την απάθεια της και με το γεγονός ότι τις επόμενες ημέρες θα φέρει νομοσχέδιο για αύξηση των μισθών των δημοσιών υπαλλήλων μέσω του περιβόητου παράλληλου προγράμματος. Η κυβέρνηση αναζητά "Σοβιετικούς παραδείσους" αλλά τελικά φέρνει "Σοβιετικές κολάσεις".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ