Συνάντηση με Παπανδρέου-Σαμαρά ζητά ο Καρατζαφέρης - iefimerida.gr

Συνάντηση με Παπανδρέου-Σαμαρά ζητά ο Καρατζαφέρης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου αλλά και με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά ζήτησε πριν από λίγο, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Καρατζαφέρη:

«Εργώδης τοκετός, παλίνδρομος η κύηση, σε κίνδυνο το έμβρυο. Για να σωθεί, χρειάζεται η άμεση παρέμβαση. Και άμεση παρέμβαση είναι να βρεθεί ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιώργος Παπανδρέου και εγώ, να βρούμε την κατάλληλη σύνθεση και τον πιο ενδεδειγμένο για πρωθυπουργό. Όσο το ψάχνουνε, τόσο χάνεται πολύτιμος χρόνος, τόσο μας κοροϊδεύει η Ευρώπη, τόσο ανασφαλής αισθάνεται ο Έλληνας. Αυτά θέλουν ξεκάθαρες κουβέντες. Αν περιμένουν ο καθένας τι θα πουν οι ογδόντα τόσοι βουλευτές του Σαμαρά και οι εκατόν πενήντα τόσοι του Παπανδρέου, δεν πρόκειται να ξημερώσει. Εάν έχουν όρεξη να δώσουμε λύση. Διαφορετικά το πράγμα χαλάει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ