Ντόρα Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση μοιρολατρικά μας προειδοποιεί ότι θα κλείσουν τα σύνορα, αντί να αποτρέψει το ενδεχόμενο - iefimerida.gr

Ντόρα Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση μοιρολατρικά μας προειδοποιεί ότι θα κλείσουν τα σύνορα, αντί να αποτρέψει το ενδεχόμενο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η κυβέρνηση μοιρολατρικά μας προειδοποιεί ότι θα κλείσουν τα σύνορα, αντί να κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να αποφευχθεί αυτό το ενδεχόμενο», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.

«Η απουσία από την ελληνική πλευρά στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια στο Μόναχο, ενώ συμμετείχαν όλες οι χώρες, είναι ακατανόητη», πρόσθεσε η κυρία Μπακογιάννη μιλώντας στο ΣΚΑΪ, επισημαίνοντας πως «οι βασικοί πυλώνες σταθερότητας στην Ευρώπη απειλούνται. Υπάρχει ένα ρήγμα μεταξύ των χωρών του Visegrad κ των παλαιών χωρών της Ευρώπης». «Με μια αξιοπιστία μειωμένη και με μια Ευρώπη με ρήγμα, η Ελλάδα βρίσκεται σε ακόμη πιο δύσκολη θέση», τόνισε η κυρία Μπακογιάννη.

Η βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι το κόμμα της δεν ζητά εκλογές, «αλλά αν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει, ας έρθει στη Βουλή και η ΝΔ θα αναλάβει τις ευθύνες της».

«Αντί να αφήσουν το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο να τηρήσει κανόνες, ο υπουργός παρεμβαίνει για να ορίσει ποιός θα χάσει ή θα κερδίσει τα λεφτά του», σημείωσε, σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόρα Μπακογιάννη σύνορα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ