Η κόρη του Τραμπ ανέβηκε στην πασαρέλα -Ντεμπούτο στην εβδομάδα μόδας της Ν. Υόρκης [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η κόρη του Τραμπ ανέβηκε στην πασαρέλα -Ντεμπούτο στην εβδομάδα μόδας της Ν. Υόρκης [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πατέρας της, Ντόναλντ Τραμπ, κάνει «κούρσα» για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, εκείνη ξεκίνησε τους... περιπάτους πάνω στην πασαρέλα.

Η κόρη του Τραμπ ανέβηκε στην πασαρέλα -Ντεμπούτο στην εβδομάδα μόδας της Ν. Υόρκης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η Τίφανι Τραμπ έκανε το ντεμπούτο της, στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Η 22χρονη φοιτήτρια βοήθησε τον καλό φίλο της, Αντριου Γουόρεν, σχεδιαστή της Just Drew, ανεβαίνοντας στην πασαρέλα με ένα μπλέιζερ και καλσόν.

Η κόρη του Τραμπ ανέβηκε στην πασαρέλα -Ντεμπούτο στην εβδομάδα μόδας της Ν. Υόρκης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Παρούσα ήταν και η μητέρα της, Μάρλα Μέιπλς, για να την υποστηρίξει στα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα, με την Τίφανι να ακολουθεί- κατά κάποιο τρόπο- το δρόμο της ετεροθαλούς αδελφή της, καθώς η Ιβάνκα Τραμπ έχει οίκο μόδας.

Αν και οι γονείς της χώρισαν το 1999, η Τίφανι δηλώνει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν πάντα δίπλα της και ότι εκείνος διατηρεί τις καλές σχέσεις με τη μητέρα της.

Η κόρη του Τραμπ ανέβηκε στην πασαρέλα -Ντεμπούτο στην εβδομάδα μόδας της Ν. Υόρκης [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τίφανι Τραμπ πασαρέλα Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ