Η νέα εκπομπή του Τζέρεμι Κλάρκσον και των άλλων πρώην παρουσιαστών του Top Gear [εικόνες] - iefimerida.gr

Η νέα εκπομπή του Τζέρεμι Κλάρκσον και των άλλων πρώην παρουσιαστών του Top Gear [εικόνες]

(οι τρείς παρουσιαστές με τρία υπεραυτοκίνητα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρώην παρουσιαστές της πασίγνωστης εκπομπής αυτοκινήτου του BBC, «Top Gear», Τζέρεμι Κλάρκσον, Ρίτσαρντ Χάμοντ και Τζέιμς Μέι, ξεκινούν τώρα το δικό τους ανάλογο TV σόου, που θα προβάλλεται αποκλειστικά από το συνδρομητικό Amazon Prime.

Οι τηλεπαρουσιαστές και φανατικοί των 4 τροχών που αποχώρησαν από το BBC και την εκπομπή που τους έκανε παγκοσμίως γνωστούς τον περασμένο Μάρτιο, μετά και την διένεξη του Κλάρκσον με διευθυντικά στελέχη του σταθμού, ξεκίνησαν ήδη τα γυρίσματα.

Η νέα εκπομπή του Τζέρεμι Κλάρκσον και των άλλων πρώην παρουσιαστών του Top Gear [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Κλάρκσον στον λογαριασμό του στο twitter, ενώ οι παρουσιαστές δεν έκρυψαν ότι έχουν ανυπομονησία για το αποτέλεσμα.
Όπως έγραψε ο γνωστός θιασώτης της βενζινοκίνησης, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, για την νέα εκπομπή, που σύμφωνα με πληροφορίες θα κινηθεί στο ίδιο φορμάτ με το Top Gear.

(ο Τζέρεμι Κλάρκσον, ο Ρίτσαρντ Χάμοντ και ο Τζέιμς Μέι μπροστά απο μια Ferrari LaFerrari, μια McLaren P1 και μια Porsche 918, έτοιμοι για ένα συγκριτικό τεστ που οι τρεις κορυφαίες εταιρείες είχαν αρνηθεί προηγουμένως να επιτρέψουν στο Top Gear του BBC)

Αυτό σημαίνει τις ίδιες «τρελές» δοκιμασίες, τα ίδια τεστ υπερ-αυτοκινήτων και γειτονικότερα το ίδιο χιουμοριστικό στυλ που τους έκανε γνωστούς.
Ωστόσο ο Κλάρκσον επιμένει ότι όλα θα είναι καινούργια. «Όλα είναι νέα. Νέο όνομα, νέα μέρη, νέες ιδέες... μόνο ο Τζέιμς Μέι θα είναι παλιός που έχει κολλήσει στο 1953» λέει σαρκαστικά ο Βρετανός αυτοκινητιστής.

Η νέα εκπομπή του Τζέρεμι Κλάρκσον και των άλλων πρώην παρουσιαστών του Top Gear [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Τα πρώτα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη στο Terminal 5 του αεροδρομίου της βρετανικής πρωτεύουσας, του Χίθροου, ένα συμβολικό μέρος που σημαίνει για πολλούς ότι οι περίφημες δοκιμασίες στο εξωτερικό που μας είχαν συνηθίσει και στην εκπομπή του BBC, θα συνεχιστούν και στο νέο εγχείρημα τους.
Άλλωστε με έναν προϋπολογισμό ύψους 250 εκατομμυρίων δολαρίων που διαθέτει η Amazon για 36 μόλις επεισόδια, είναι βέβαιο ότι δεν θα δυσκολευθούν να τα πραγματοποιήσουν. Ο ίδιος ο ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος είχε δηλώσει ότι ήταν «μια πολύ πολύ ακριβή συμφωνία», όμως τα 50 εκατομμύρια βρετανικές λίρες ετήσια έσοδα που έφερνε στο BBC το Top Gear, ήταν σίγουρα δελεαστικά για το κανάλι στο οποίο κάποιος μπορεί να γίνει συνδρομητής με 75 δολάρια τον χρόνο.

Η νέα εκπομπή του Τζέρεμι Κλάρκσον και των άλλων πρώην παρουσιαστών του Top Gear [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Ο Κλάρκσον είχε ανεβάσει πριν καιρό μια φωτογραφία με το προσωπικό της νέας εκπομπής να εργάζεται άοκνα για την προετοιμασία του νέου σόου, πολλοί εκ των οποίων προέρχονται από την πρώην ομάδα του Top Gear.
Η ονομασία της νέας εκπομπής δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη και σύμφωνα με τον Κλάρκσον που απάντησε με σχετικό twitt, δεν είναι το «Gear Knobs» που πολλοί είχαν ως σίγουρο.

Η νέα εκπομπή του Τζέρεμι Κλάρκσον και των άλλων πρώην παρουσιαστών του Top Gear [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Όλοι τώρα αναμένουν με ανυπομονησία την νέα προσπάθεια των τριών φίλων, αλλά και την επαναπροβολή του Top Gear που θα συνεχιστεί από το BBC φέτος με νέα σύνθεση παρουσιαστών, ανάμεσα στους οποίους θα βρίσκεται και ο «Τζόυ» από τα «Φιλαράκια», Ματ Λεμπλανκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος Top Gear Τζέρεμι Κλάρκσον Amazon
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ