«Δεν μετανιώνω για τη μούντζα. Κανείς δε μου είπε τι να κάνω» - iefimerida.gr

«Δεν μετανιώνω για τη μούντζα. Κανείς δε μου είπε τι να κάνω»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν μετανιώνω για τη μούντζα. Ήταν αυθόρμητο ό,τι έγινε. Δεν μου είπε κανείς να το κάνω, ούτε βέβαια η οικογένειά μου. Ειδικά στον πατέρα μου δεν άρεσε αυτό που έκανα», λέει στο «Πρώτο Θέμα» o 16χρονος Αχίλλειος, ο οποίος έγινε γνωστός για τη χειρονομία του προς τους επίσημους κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου.

Ο Αχίλλειος Μιχαλές ζει με τα υπόλοιπα 15 αδέρφια του και τα πρωινά δουλεύει ως ελαιοχρωματιστής και δηλώνει με υπερηφάνια: «Δεν με ενοχλεί που δουλεύω τη στιγμή που οι συνομήλικοί μου σκέφτονται τη διασκέδαση τους. Στην οικογένειά μου, έχουμε μάθει όλοι να βοηθάμε, κι αυτό είναι το σωστό για μένα».

Η καθημερινότητα του, εν τω μεταξύ, έχει αλλάξει άρδην καθώς κορίτσια τον ζητάνε καθημερινά σε γάμο ενώ στο Facebook τον αντιμετωπίζουν ως έναν Θεό.

Όσον αφορά το θέμα της αποβολής του λόγω της χειρονομίας ο πατέρας του ευελπιστεί ότι ο γιος του δεν θα τιμωρηθεί και λέει χαρακτηριστικά: «κανείς δεν τον συμβούλεψε να το κάνει. Πάντως όλη η Ελλάδα τους πετούσε αβγά, με το παιδί μου βρήκαν να ασχοληθούν λόγω μιας μούντζας;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ