Μιλήσαμε με τον Λάμπρο Φισφή-Μας είπε ότι ο θεατής μιας stand up comedy παράστασης γελάει 6 φορές το λεπτό! [εικόνες] - iefimerida.gr

Μιλήσαμε με τον Λάμπρο Φισφή-Μας είπε ότι ο θεατής μιας stand up comedy παράστασης γελάει 6 φορές το λεπτό! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην προσπάθειά του να βρει τις θετικές στιγμές της ζωής, υπεραναλύει τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας. O Λάμπρος Φισφής μας μιλά για το one man show του στο Γκάζι.

Στη stand up commedy παράσταση που παρουσιάζει στο θεατρο Αβατον, βάζει στο μικροσκόπιο τα ασήμαντα πράγματα που μας ενοχλούν, αυτοσαρκάζει τις αδυναμίες του και καυτηριάζει οτιδήποτε συνωμοτεί εναντίον της ευτυχίας μας.

Μιλήσαμε με τον Λάμπρο Φισφή-Μας είπε ότι ο θεατής μιας stand up comedy παράστασης γελάει 6 φορές το λεπτό! [εικόνες] | iefimerida.gr 0


«Πάντα προσπαθώ 2 πράγματα» λέει στο iefimerida.gr μιλώντας για την παράσταση.

«Το ένα είναι να κάνω τον κόσμο να γελάσει όσο πιο πολλές φορές γίνεται. Να ξεχαστεί για μιάμιση ώρα και να διασκεδάσει. Ακούγεται περίεργο αλλά μου αρέσει να φεύγει ο κόσμος και να μου λέει ότι πόνεσε από τα γέλια. Το δεύτερο είναι να κάνω κάθε παράσταση ξεχωριστή. Προσπαθώ να δημιουργήσω ένα κλίμα παρέας όπου στο τέλος της παράστασης το κοινό νιώθει σαν να γνωρίζετε χρόνια».

Μιλήσαμε με τον Λάμπρο Φισφή-Μας είπε ότι ο θεατής μιας stand up comedy παράστασης γελάει 6 φορές το λεπτό! [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η νεα του παράσταση ασχολείται με τις μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας που μας ενώνουν. Πράγματα που όλοι βιώνουμε αλλά δεν πολυδίνουμε σημασία.

«Μικρές λεπτομέρειες της ζωής» μας λέει, «όπως ο μεσημεριανός ύπνος, τα εκνευριστικά ξυπνητήρια, η τρομοκρατία των ειδήσεων, το μαρτύριο του να φοράς τακούνια, ο άθλος της συναρμολόγησης βιβλιοθήκης ΙΚΕΑ, τα must ενός room to let, η εμπειρία της ταβέρνας, τα στάδια του γάμου και άλλα πολλά».

Μιλήσαμε με τον Λάμπρο Φισφή-Μας είπε ότι ο θεατής μιας stand up comedy παράστασης γελάει 6 φορές το λεπτό! [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Το stand up comedy, είναι ένα είδος παράστασης, που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στη θεατρική Αθήνα. Η αλήθεια είναι πως το άλλοτε αμήχανο κοινό, έχει πλέον εκπαιδευτεί και πάει έτοιμο να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση, προσωπική ή όχι.

«Ο λόγος που συνήθως ο κόσμος δεν πάει σε stand up comedy είναι επειδή φοβάται ότι ο κωμικός θα τον κοροϊδέψει, αλλά αυτό δεν ισχύει» σχολιάζει ο Λάμπρος Φισφής. «Η αλήθεια είναι ότι συνήθως οι κωμικοί κοροϊδεύουν τον εαυτό τους και τις δικές τους αδυναμίες, όχι του κοινού. Ο βασικός λόγος για να πάει κάποιος σε μια παράσταση stand up comedy είναι για να γελάσει. Το stand up είναι ένα από τα πιο δυνατά είδη κωμωδίας. Ο θεατής σε μια παράσταση γελάει κατά μέσο όρο 6 φορές το λεπτό. Άρα περίπου 540 φορές σε μιάμιση ώρα. Επίσης, η θεματολογία των παραστάσεων αντλείται από το τώρα. Από αυτά που ζούμε αυτά τα χρόνια, με αποτέλεσμα, όποιος πάει σε παραστάσεις, να ταυτίζεται πολύ με αυτά που ακούει».

Μιλήσαμε με τον Λάμπρο Φισφή-Μας είπε ότι ο θεατής μιας stand up comedy παράστασης γελάει 6 φορές το λεπτό! [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η παράσταση
2ο one man show «Δες το θετικό»
Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3 Γκάζι, Μετρό Κεραμεικός, τηλ: 210-3412689
Παρασκευή και Σάββατο (21:15)
10 ευρώ (κανονικό), 8 ευρώ (μειωμένο)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ