Επιχείρηση ανασύνταξη στον Ολυμπιακό – Τα «παράπονα» του Ρομπέρτο στους συμπαίκτες του - iefimerida.gr

Επιχείρηση ανασύνταξη στον Ολυμπιακό – Τα «παράπονα» του Ρομπέρτο στους συμπαίκτες του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ήττα από την ΑΕΚ ήταν η πρώτη της σεζόν εντός συνόρων για τον Ολυμπιακό ωστόσο ο Μάρκο Σίλβα θέλησε από την επόμενη κιόλας ημέρα να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά και στο Κύπελλο.

Το πρωτάθλημα θα κατακτηθεί και μαθηματικά σε λίγες αγωνιστικές οπότε ο Σίλβα στρέφει το ενδιαφέρον του στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά και στο θεσμό του Κυπέλλου, εκεί όπου οι ερυθρόλευκοι περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στα ημιτελικά, στην κλήρωση της Παρασκευής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές δεν θέλησε να κάνει παρατηρήσεις, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» αλλά να ηρεμήσει τους παίκτες του ««Προχωράμε, δεν σταματάμε εδώ. Και όταν μείναμε με 10 παίκτες, αλλά και με εννέα, παίξαμε για τη νίκη. Δεν παρατήσαμε τον αγώνα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, να βγούμε στην επίθεση, να βάλουμε γκολ. Δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ξεχάστε τι έγινε εδώ και κοιτάξτε μπροστά. Σε λίγο καιρό θα είμαστε πρωταθλητές», ήταν μερικά από τα λόγια του.

Από τους παίκτες, αυτός που πάντως θέλησε να μιλήσει και κατά κάποιο τρόπο εξέφρασε ένα παράπονο προς τους συμπαίκτες του ήταν ο Ρομπέρτο. «Οι παίκτες της ΑΕΚ περίμεναν ότι θα αποκρούσω το πέναλτι, εσείς γιατί δεν το πιστεύατε;» ανέφερε ο Ισπανός γκολκίπερ, αναφερόμενος φυσικά στο γκολ του Βάργκας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός μαρκο σιλβα Ρομπέρτο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ