Το τελευταίο All Star Game του Κόμπι Μπράιαντ - Μοναδικό standing ovation [βίντεο] - iefimerida.gr

Το τελευταίο All Star Game του Κόμπι Μπράιαντ - Μοναδικό standing ovation [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ιστορία πέρασε το 65ο All Star Game, όχι γιατί για μια ακόμη φορά πρόσφερε απίστευτο θέαμα αλλά επειδή θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη όλων ως το τελευταίο του σπουδαίου Κόμπι Μπράιαντ.

Ο 37χρονος σταρ των Λέικερς που συμμετείχε για 18η και τελευταία φορά στη μεγάλη γιορτή και φυσικά ήταν το πρόσωπο της βραδιάς. Η αφρόκρεμα του ΝΒΑ τον αποχαιρέτησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με τον ίδιο να αγωνίζεται για 26 λεπτά πετυχαίνοντας 10 πόντους ενώ μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ.Ο Κόμπι αποθεώθηκε από την πρώτη στιγμή που πάτησε στο πόδι του στο Air Canada Centre. Χειροκροτήθηκε όσο κανείς άλλος στην παρουσίασή του, ενώ το ΝΒΑ ετοίμασε ένα πολύ συγκινητικό video tribute προς τιμήν του.

Η πιο συγκινητική στιγμή πάντως ήρθε στο φινάλε όταν ο Γκρεγκ Πόποβιτς αποφάσισε να τον αποσύρει από το παιχνίδι σχεδόν ένα λεπτό πριν το τέλος, με τον κόσμο να του χαρίζει ένα μοναδικό standing ovation.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόμπι Μπράιαντ All Star Game NBA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ