Συλλήψεις σε αγώνα χαντμπολ γυναικών -Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε φιλάθλους και προκάλεσαν φθορές [εικόνες] - iefimerida.gr

Συλλήψεις σε αγώνα χαντμπολ γυναικών -Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε φιλάθλους και προκάλεσαν φθορές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο άτομα συνελήφθησαν και δύο ταυτοποιήθηκαν για εμπλοκή σε αδικηματα κατά τη διάρκεια αγώνα χάντμπολ γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρα-3 στη Θεσσαλονίκη.

Τα επεισόδια συνέβησαν χτες στον ημιτελικό για το κύπελλο χάντμπολ γυναικών μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αμύντα Αμυνταίου.

Κατά τη διάρκεια του χτεσινού αγώνα, ομάδα ατόμων έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα, μπήκαν στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρα-3, επιτέθηκαν σε φιλάθλους και προκάλεσαν φθορές.

Συλλήψεις σε αγώνα χαντμπολ γυναικών -Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε φιλάθλους και προκάλεσαν φθορές [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Συλλήψεις σε αγώνα χαντμπολ γυναικών -Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε φιλάθλους και προκάλεσαν φθορές [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές πρόκειται για άντρες ηλικίας 18, 20, 25 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», «διατάραξη κοινής ειρήνης», «απόπειρα απρόκλητων σωματικών βλαβών», «απλή σωματική βλάβη», «διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς», παράβαση «νόμου περί όπλων» και «περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων».

Από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των δραστών και αναζητείται ο 25χρονος, ο οποίος φέρεται ότι είχε ρόλο οργανωτή των γεγονότων.
Επίσης, έξω από την αθλητική εγκατάσταση, έλαβε χώρα συμπλοκή μεταξύ ατόμων, από την οποία προέκυψε η σύλληψη του 18χρονου και του 20χρονου, από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙΑΣ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χαντμπολ μικρά ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ