Χρυσόγονος: Είχαμε αισιοδοξία ότι θα πετύχουμε, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε! - iefimerida.gr

Χρυσόγονος: Είχαμε αισιοδοξία ότι θα πετύχουμε, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τον Ιανουάριο είχαμε αισιοδοξία ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε κάποια πράγματα, ότι θα μπορέσουμε να τα κάνουμε πραγματικότητα και δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε» παραδέχθηκε στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος.

Σχολιάζοντας το άρθρο του Πολ Τόμσεν, ο ευρωβουλευτής δήλωσε ότι η Ελλάδα είναι αδύνατον να πετύχει πρωτογενή πλεονάσματα 3,5%. «Έχουμε υπογράψει μεν αλλά είναι αδύνατον να τα τηρήσουμε τα πρωτογενή, οι θεσμοί πρέπει να προσαρμοστούν σε πιο ρεαλιστικούς στόχους μετά τόσα χρόνια ύφεσης» ανέφερε.

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσόγονο, τα μέτρα αυτα θα οδηγήσουν σε νέο υφεσιακά κύκλο, κάτι που θα έθιγε και τα συμφέροντα των δανειστών. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε επίσης ότι «ορισμένοι στη Γερμανία και την Ανατολική Ευρώπη, θα ήταν ευχαριστημένοι με την έξοδό μας από την ΟΝΕ»

Ο κ. Χρυσόγονος αναφέρθηκε και στις αγροτικές κινητοποιήσεις, δηλώνοντας ότι «πρέπει να βρεθεί λύση κοινής αποδοχής μεταξύ κυβέρνησης και αγροτών, όχι με μαξιμαλιστικές προτάσεις, όπως ορισμένους εκ των αγροτών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Πολίτικη ΣΥΡΙΖΑ Χρυσόγονος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ