Το ερωτικό ποίημα του Ομπάμα στη Μισέλ για του Αγ. Βαλεντίνου [βίντεο] - iefimerida.gr

Το ερωτικό ποίημα του Ομπάμα στη Μισέλ για του Αγ. Βαλεντίνου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι υποχρεώσεις ενός Αμερικανού Προέδρου είναι σίγουρα πολλες και όπως θα έχει διαπιστώσει και ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα τα τελευταία 7 χρόνια, αυτές τον κρατουν συχνά μακριά από την οικογένεια του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Άλλη μια τέτοια μέρα θα είναι και η αυριανή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου την οποία ο Αμερικανός Πρόεδρος θα την περάσει μακριά από την σύζυγο του Μισέλ. Έτσι είπε να επανορθώσει απαγγέλοντας σε εθνική εμβέλεια, στην εκπομπή της Ελλεν Ντε Τζενερις, ένα ερωτικό ποίημα που το αφιέρωσε στην πολυαγαπημένη του Μισέλ.
Όπως δήλωσε στην εκπομπή της δημοφιλούς κωμικού και παρουσιάστριας Ντετζενερις, ο Ομπάμα σκόπευε να της το πει αυτοπροσώπως, όμως το φορτωμένο πρόγραμμά του στάθηκε εμπόδιο.
«Κάποιος να καλέσει τα Επείγοντα γιατί η ατμόσφαιρα στο στούντιο θα "ανάψει"», είπε με χιούμορ ο Αμερικάνος Πρόεδρος.
Και όντως το σκηνικό που είχε στηθεί με τα άσπρα κρίνα και την μουσική του Μπάρι Γουάιτ προδιέθετε για αυτό που θα ακολουθούσε.


«Μισέλ, σε αυτή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα σε περιποιηθώ. Θα σου φτιάξω ψωμί από κολοκύθια. Μετά, θα σερβίρω λαχανικά σε ένα πιάτο ακριβώς όπως σου αρέσουν. Μετά, θα σου κάνω μασάζ ενώ βλέπεις την εκπομπή «Ellen's Design Challenge» στο HGTV. Επειδή σε αγαπώ τόσο πολύ και νοιάζομαι για σένα όσο δεν φαντάζεσαι», ήταν το συγκινητικό μήνυμα του Ομπάμα στη γυναίκα του.
Σε πιο σοβαρό τόνο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ συμπλήρωσε: «Μισέλ, έχω πάρει πολλές καλές αποφάσεις ως Πρόεδρος. Η καλύτερη απόφαση όμως που πήρα ποτέ στη ζωή μου ήταν που σε διάλεξα. Σ' ευχαριστώ που με ανέχεσαι. Σ' αγαπώ».
Η εκπομπή της Ελλεν μαγνητοσκοπήθηκε την Πέμπτη, ενώ το ερωτικό μήνυμα του Ομπάμα ήταν η απάντηση στο «τετράστιχο» που απήγγειλε στον Πλανητάρχη η γυναίκα του, νωρίτερα στην εκπομπή: «Τα ρόδα είναι κόκκινα, οι βιολέτες είναι λιλά, εσύ είσαι ο Πρόεδρος κι εγώ αυτή που σ' αγαπά».

Στην ίδια εκπομπή ο Ομπάμα μίλησε και για τα άλλα μέλη της οικογένειας του και πιο συγκεκριμένα για τις δυο τους κόρες. Άλλωστε φέτος δεν τελειώνει μόνο η θητεία του στον Λευκό Οίκο, αλλά είναι και η τελευταία χρονιά που θα ζει μαζί του στο σπίτι και μία από τις κόρες του.
Η κόρη του Μάλια Ομπάμα από το Φθινόπωρο θα πρέπει να εγκαταλείψει την «προεδρική φωλιά» για να σπουδάσει στο κολέγιο και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αποδεχθεί ο αρχηγός της οικογένειας.
«Η Μισέλ, συνεχώς μου θυμίζει ότι δουλειά μας είναι να τις προετοιμάσουμε, ώστε να μην μας χρειάζονται και πιστεύω ότι οι κόρες μας είναι υπέροχοι άνθρωποι. Η Μάλια είναι περισσότερο από έτοιμη για να φύγει, εγώ δεν είμαι ακόμα έτοιμος γι αυτό», δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόσμος ΗΠΑ Ομπάμα Μισέλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ