Η στιγμή που οι αγρότες της Κρήτης, με τις κατσούνες στα χέρια, κάνουν «ντου» στα ΜΑΤ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή που οι αγρότες της Κρήτης, με τις κατσούνες στα χέρια, κάνουν «ντου» στα ΜΑΤ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτες εικόνες, με τους αγρότες από την Κρήτη να κυνηγούν άντρες των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας, εκτυλίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής.

Οι συγκεντρωμένοι στην πλατεία Βάθη Κρητικοί έμαθαν ότι η αστυνομία μπλοκάρει ένα αυτοκίνητο με αγροτικά προϊόντα στην πλατεία Καραϊσκάκη και ξεκίνησαν για εκεί τρέχοντας. Οι τηλεοπτικές κάμερες μετέδωσαν ένα πρωτοφανές κυνηγητό, όπου μπροστά έτρεχαν άντρες των ΜΑΤ και αρκετά πιο πίσω αγρότες τούς κυνηγούσαν!

Οι αγρότες από την Κρήτη είχαν φτάσει νωρίτερα στην πλατεία Βάθη, στο υπουργείο, με τις κατσούνες (τις κρητικές μαγγούρες) στα χέρια, φωνάζοντας «Αγρότη, πολέμα, σου πίνουνε το αίμα» και ζητώντας να φτάσουν μέχρι την πόρτα του υπουργείου και να διαδηλώσουν ειρηνικά.

Στο κτίριο όμως συνάντησαν πολύ ισχυρή αστυνομική δύναμη που δεν τους επέτρεπε να περάσουν και στο σημείο υπήρξε μικροένταση. «Μας υποδέχτηκαν σαν να είμαστε τραμπούκοι με τα ΜΑΤ μπροστά από το υπουργείο. Φορούν μάσκες και είναι έτοιμοι να μας ψεκάσουν. Εμείς ήρθαμε για να διαδηλώσουμε ειρηνικά», δηλώνουν οι αγρότες έξω από το υπουργείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κατσούνες αγρότες Κρήτη ΜΑΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ