Αγρότης στον Ισθμό: Μας έφεραν κλούβες και μας έκλεισαν το δρόμο για να μην ανέβουμε Αθήνα -Τους ετοιμάζουμε surprise - iefimerida.gr

Αγρότης στον Ισθμό: Μας έφεραν κλούβες και μας έκλεισαν το δρόμο για να μην ανέβουμε Αθήνα -Τους ετοιμάζουμε surprise

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και είχαν συμφωνήσει να τους επιτραπεί να περάσουν από τον Ισθμό με προορισμό την Αθήνα, τελικά η ΕΛ.ΑΣ. έστησε το δικό της μπλόκο με κλούβες των ΜΑΤ εμποδίζοντας τους να συνεχίσουν το δρόμο τους πρως την πρωτεύουσα και την πλατεία Συντάγματος όπου θα συμμετέχουν στο τριήμερο συλλαλητήριο.

Μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ ένας εκ των αγροτών της Πελοποννήσου ανέφερε ότι χθες μετά τα μεσάνυχτα είχαν καταλήξει σε συμφωνία για το πώς θα μετακινηθούν στην Αθήνα. «Κανονίσαμε να φύγουν τα αγροτικά μπροστά, τα αυτοκίνητα μετά και πίσω τα λεωφορεία. Ωστόσο, ξαφνικά, στις 07:30 έφεραν τις κλούβες και μας έκλεισαν το δρόμο», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς τελικά θα πάνε στην Αθήνα και αν έχουμε plan b είπε: «Να το κρατήσουμε λίγο surprise τι θα κάνουμε. Εχουμε εναλλακτικές. Η κυβέρνηση δεν έχει plan b, εμείς έχουμε. Θα σας πω μόνο ότι υπάρχει περίπτωση να μην έρθουμε καθόλου στην Αθήνα και να δείτε πού θα είμαστε!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ