Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό - Ο χρόνος πιέζει πλέον τον Στραματσόνι - iefimerida.gr

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό - Ο χρόνος πιέζει πλέον τον Στραματσόνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απογοήτευση και προβληματισμός επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Με μοναδικό στόχο τα πλέι-οφ πλέον, ο Αντρέα Στραματσόνι καλείται να διορθώσει άμεσα τα κακώς κείμενα στην ομάδα, προκειμένου να αλλάξει άμεσα και η εικόνα.

Η επόμενη μέρα του αποκλεισμού από τον Ατρόμητο βρήκε άπαντες στο τριφύλλι να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι. Ανατροπή σε αυτό καλείται να φέρει ο τεχνικός της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος θέλει να δει τους νέους παίκτες να αφομοιώνουν άμεσα αυτά που ζητά προκειμένου η ομάδα να μην χάσει άλλο έδαφος στην προσπάθειά της για μια όσο το δυνατόν καλύτερη θέση ενόψει πλέι-οφ και φυσικά εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού πλέον θα υπάρχει ο Σεμπάστιαν Λέτο, ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος γνωρίζει και από το παρελθόν να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις στο τριφύλλι ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξει συνάντηση του Στραματσόνι με τον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να συζητηθούν κάποια σημαντικά θέματα ενόψει της συνέχειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός αποκλεισμός Ατρόμητος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ