Στο χειρουργείο και πάλι η Γωγώ Φαρμάκη - iefimerida.gr

Στο χειρουργείο και πάλι η Γωγώ Φαρμάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε νέα χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί σήμερα η αδερφή της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώ. Σύμφωνα με το γιατρό της θα εισαχθεί και πάλι στο χειρουργείο.
«Σήμερα θα αφαιρέσουμε τις γάζες από το εσωτερικό, θα καθαρίσουμε την περιοχή και θα κλείσουμε την πληγή. Θα κάνουμε και μία πλαστική για να ελαχιστοποιήσουμε το σημάδι. Τα ζωτικά όργανα της κοπέλας δεν έχουν πειραχτεί καθόλου. Απ' ότ,ι φαίνεται ο εγκέφαλος λειτουργεί κανονικά και έτσι η Γωγώ θα είναι σε λίγες μέρες και πάλι όρθια», δήλωσε στην Espresso ο διευθυντής του ΝΙΜΤΣ, Στάθης Τσοχαταρίδης.

Υπενθυμίζεται πως η Γωγώ Φαρμάκη τραυματίστηκε σοβαρά από τον γνωστό επιχειρηματία και σύντροφο της αδελφής της, Αλέξανδρο Αγγλούπα, όταν το όπλο του εκπυρσοκρότησε κατά λάθος. Αφού κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της, ξεπέρασε τελικά τον κίνδυνο και η κατάστασή της βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ