Astir Palace: Κάτι αλλάζει στο ξενοδοχείο θρύλο της Αθηναϊκής Ριβιέρας [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Astir Palace: Κάτι αλλάζει στο ξενοδοχείο θρύλο της Αθηναϊκής Ριβιέρας [εικόνες & βίντεο]

astir palace
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρυσό και μαύρο. Τα δύο χρώματα που αντιπροσωπεύουν το Astir Palace στη Βουλιαγμένη, αποτελούν πλέον το... σήμα κατατεθέν του!

Astir Palace: Κάτι αλλάζει στο ξενοδοχείο θρύλο της Αθηναϊκής Ριβιέρας [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0


Η «ταυτότητα» του Astir Palace είναι πλέον χρυσή-μαύρη. Δύο χρώματα που συμβολίζουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα: Το χρυσό το cosmopolitan legacy του Αστέρα
και τις χρυσές εποχές που έχει ζήσει και το μαύρο, που είναι ο κατεξοχήν premium χρωματικός κώδικας, συμβολίζει την υψηλή ποιότητα σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων του.

Astir Palace: Κάτι αλλάζει στο ξενοδοχείο θρύλο της Αθηναϊκής Ριβιέρας [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Astir Palace – Online Επικοινωνία με το νέο website
Το ξενοδοχείο από τις 20 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στο Διαδίκτυο με μια ολοκαίνουρια ιστοσελίδα (σχεδιασμένη από τη Sheepfish και διαθέσιμη στο desktop όσο και στα tablets και mobiles), καθώς η υπάρχουσα επανασχεδιάστηκε και αναβαθμίστηκε με γνώμονα την απόλυτη εμπειρία πλοήγησης, με στόχο να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η επικοινωνία με το κοινό.

Με πηγή έμπνευσης το cosmopolitan & legacy, το νέο website του Astir Palace ξεχωρίζει τόσο για τον σχεδιασμό όσο και για την εύχρηστη λειτουργία του. Ο επισκέπτης μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρει τις πληροφορίες που αναζητά και για τα δύο ξενοδοχειακές μονάδες, Arion Resort & Spa και The Westin Athens, μέσα από κατηγοριοποιημένες ενότητες, που συμβάλλουν στη λειτουργικότητα και την άνετη πλοήγηση.

Astir Palace: Κάτι αλλάζει στο ξενοδοχείο θρύλο της Αθηναϊκής Ριβιέρας [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2


O επισκέπτης κατά την περιήγησή του στο website, μπορεί ανά πάσα στιγμή εύκολα και γρήγορα να ολοκληρώσει online την κράτηση για τη διαμονή του, καθώς επίσης να ενημερωθεί αναλυτικά για τις υπηρεσίες spa, τα εστιατόρια, τις προσφερόμενες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ενώ για πρώτη φορά έχει τη δυνατότητα να αγοράσει online προϊόντα και υπηρεσίες των ξενοδοχείων.

Astir Palace: Κάτι αλλάζει στο ξενοδοχείο θρύλο της Αθηναϊκής Ριβιέρας [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 3

Astir movie part 1

Το Αstir Palace είναι ένας προορισμός που έμελλε να ταυτίσει την ύπαρξή του με την παρουσία των μεγαλύτερων stars του κόσμου και να γίνει κλασικός. Όλοι αυτοί, έχουν αφήσει μια κοσμοπολίτικη κληρονομιά της οποίας η αύρα είναι ακόμα εκεί. Και μένοντας στο Αstir Palace, είναι σίγουρο ότι αυτό το cosmopolitan legacy θα παρασύρει τις σκέψεις και τις αισθήσεις σου. Που τελειώνει το ένδοξο παρελθόν και που αρχίζει το απολαυστικό παρόν; Φυσικά, εδώ, στο Astir Palace!

Astir movie part 2

Αυτό το απολαυστικό παρόν ερχόμαστε να δούμε και ζήσουμε στη follow-up ταινία. Ξεκινώντας από την προεδρική σουίτα, όπου αφήσαμε την Τόνια Σωτηροπούλου αρχικά, βλέπουμε την πρωταγωνίστρια να ζει και να απολαμβάνει μια σειρά από μοναδικές εμπειρίες που σου προσφέρει το συγκρότημα. Με το ίδιο πάντα άψογο cosmopolitan style και το ίδιο κινηματογραφικό ύφος της πρώτης ταινίας, η Τόνια περνάει τη μέρα της σε διάφορα σημεία του Arion Resort & Spa και του The Westin Athens, δίνοντας την ευκαιρία στον θεατή να τα απολαύσει μαζί της.

Astir Palace: Κάτι αλλάζει στο ξενοδοχείο θρύλο της Αθηναϊκής Ριβιέρας [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 4

Tον σχεδιασμό της επικοινωνίας του Astir Palace καθώς και την υλοποίηση των δύο ταινιών ανέλαβε η εταιρία McVictor&Hamilton.

Astir Palace: Κάτι αλλάζει στο ξενοδοχείο θρύλο της Αθηναϊκής Ριβιέρας [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 5

Πληροφορίες
Το Astir Palace Resort είναι ένα θέρετρο πολυτελείας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, και αποτελείται από δύο ξενοδοχεία πέντε αστέρων, το «Arion, A Luxury collection Resort & Spa» με 125 δωμάτια, το «The Westin Athens” με 162 δωμάτια, και 58 bungalows, τα οποία παρέχουν μία αίσθηση αυθεντικής και πριβέ πολυτέλειας με τις πιο προνομιακές υπηρεσίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Astir Palace Αστέρας Βουλιαγμένης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ