Και οι «γραβάτες» θα κάνουν πορεία την Παρασκευή -Συγκέντρωση στην Κλαυθμώνος - iefimerida.gr

Και οι «γραβάτες» θα κάνουν πορεία την Παρασκευή -Συγκέντρωση στην Κλαυθμώνος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους για το ασφαλιστικό οι επιστημονικοί φορείς, με νέα συγκέντρωση-μουσική διαμαρτυρία, που θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή, στις 14:00, στην πλατεία Κλαυθμώνος, έξω από το υπουργείο Εργασίας.

Όπως αναφέρει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι νέες προτάσεις του υπουργού Εργασίας για το ασφαλιστικό «εξακολουθούν να έχουν δημοσιονομικό χαρακτήρα και αφορούν την επόμενη τριετία. Δεν βασίζονται σε αναλογιστική μελέτη που να δείχνει τη βιωσιμότητα του συστήματος και την ενδυνάμωση του παραγωγικού ιστού της χώρας».

Ο ΠΙΣ επισημαίνει ότι οι επιστημονικοί φορείς «δεν μπορούν να συμφωνήσουν με προτάσεις που χαρακτηρίζονται από προχειρότητα και αποτελούν φορολογία και όχι εισφορά στο ασφαλιστικό σύστημα» και επιμένει στην απόσυρση του σχεδίου για το ασφαλιστικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γραβάτες επιστήμονες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ