«Εδώ είναι του Ρασούλη» στο Μέγαρο Μουσικής-Γνωστοί καλλιτέχνες ερμηνεύουν δημοφιλή τραγούδια του Μανώλη Ρασούλη [εικόνες] - iefimerida.gr

«Εδώ είναι του Ρασούλη» στο Μέγαρο Μουσικής-Γνωστοί καλλιτέχνες ερμηνεύουν δημοφιλή τραγούδια του Μανώλη Ρασούλη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε χρόνια χωρίς τον Μανώλη Ρασούλη και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσιάζει την Τετάρτη 2 Μαρτίου την παράσταση «Εδώ είναι του Ρασούλη», ένα μεγάλο αφιέρωμα στο μεγάλο δημιουργό, με τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών.

Έχει χαρακτηριστεί ένας από τους καλύτερους στιχουργούς των τελευταίων ετών.

Εμβληματικά τραγούδια του, έχουν ερμηνευθεί από σημαντικούς καλλιτέχνες και πολλά από αυτά διαμόρφωσαν μουσικά την εποχή τους.

Ο δίσκος «Η εκδίκηση της γυφτιάς» που δημιούργησε με τον Νίκο Ξυδάκη, άλλαξε για πάντα την πορεία του λαϊκού τραγουδιού στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Ξυδάκης θα δώσει το παρόν στη βραδιά αυτή και θα παρουσιάσει με την ορχήστρα του τραγούδια από τη συνολική κοινή πορεία του με τον Μανώλη Ρασούλη, προβάλλοντας τα ιστορικά αυτά τραγούδια, με ανανεωμένες εκτελέσεις.

«Εδώ είναι του Ρασούλη» στο Μέγαρο Μουσικής-Γνωστοί καλλιτέχνες ερμηνεύουν δημοφιλή τραγούδια του Μανώλη Ρασούλη [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Ο Πέτρος Βαγιόπουλος, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Δημήτρης Μπάσης, η Γιώτα Νέγκα, η Σοφία Παπάζογλου και η Ναταλία Ρασούλη, φίλοι, συνοδοιπόροι, συνεργάτες, καλλιτέχνες που επηρεάστηκαν από το έργο και την προσωπικότητα και βρέθηκαν πολύ κοντά στο πνεύμα του Μανώλη Ρασούλη, θα συμετέχουν στη μεγάλη γιορτη.

Παράλληλα καλλιτέχνες-έκπληξη της βραδιάς, θα δώσουν το δικό τους στίγμα σε αγαπημένα τους τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριό του.
Η παράσταση θα πλαισιωθεί από οπτικό υλικό.

Η παράσταση
«Εδώ είναι του Ρασούλη»
Τετάρτη 2 Μαρτίου (8:30 μ.μ.)
Mέγαρο Μουσικής Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ