Νέα αντιπαράθεση Σπίρτζη-Θεοδωράκη για τους διορισμούς - iefimerida.gr

Νέα αντιπαράθεση Σπίρτζη-Θεοδωράκη για τους διορισμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων επανήλθε σήμερα με νέα ανακοίνωση-απάντηση προς το Ποτάμι για τους διορισμούς στο Δημόσιο.

Ειδικότερα, σε αυτή αναφέρει:

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Θεωρούμε ότι είναι και νόμιμο και ηθικό, όπως άλλωστε γίνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, τα πολιτικά κόμματα, οι βουλευτές, οι Υπουργοί, οι ευρωβουλευτές να έχουν ως μετακλητούς υπαλλήλους, στελέχη της απολύτου εμπιστοσύνης τους.

Επειδή έχουμε δεχθεί πολλή λάσπη, τόσο από το Ποτάμι , όσο και από συνοδοιπόρους του όπως η ΝΔ για το θέμα των μετακλητών υπαλλήλων και όχι μόνο, δίνουμε τα ΦΕΚ και τις αποφάσεις (ΦΕΚ 811/13/11/2015, απόφαση ΥΠΕΣ αρ. πρωτ: ΔΙΔΚ/Φ.61/14979, απόφαση ΣΤΑΣΥ Α.Π: 6959 16/4/15, ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α.Π: 6959 16/4/2015, απόφαση ΣΤΑΣΥ 1983 συνεδρίαση 680/30-3-15, ΣΤΑΣΥ Αρ.ΠΡΩΤ: 4313 10/03/15, απόφαση ΣΤΑΣΥ Α.Π: 13456 16/7/14, ΥΠΟΜΕΔΙ ΑΠ: 20633 23/10/2014) και ρωτάμε, το Ποτάμι και τον κ. Θεοδωράκη:

Είναι με απόφασή σας διορισμένοι στα γραφεία σας στη Βουλή ως μετακλητοί:

Ο υπ. Βουλευτής Αττικής και εκπρόσωπος τύπου του Ποτάμι, Δημήτρης Τσιόδρας;

Η κ. Αποστολάκη, η οποία όλως τυχαίως ήταν και εταίρος σας επιχειρηματικός στο PROTAGON;

Η υποψήφια βουλευτής με το Ποτάμι, Μαρία Αντωνιάδου;

Επίσης ρωτάμε όσον αφορά στην υπάλληλο της ΣΤΑΣΥ, κ. Δήμητρα Χατζηεμμανουήλ, αποσπασμένης στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Γ. Μαυρωτά, ποια είναι η συγγενική σχέση με τον κ. Θεοδωράκη.

Πώς εξηγούν ότι την απόφαση ενέκρινε ο κ. Παπαθανάσης, τότε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ και νυν γενικός Διευθυντής της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη.

Οι σχέσεις και επαφές του κ Σταύρου Θεοδωράκη με τη ΝΔ, και τον κ. Μητσοτάκη είναι φανερό ότι έχουν ρίζες από πολύ παλιά…».

Μάχη δηλώσεων από τη Δευτέρα

Αφορμή αποτέλεσαν χθεσινές δηλώσεις του κ. Σπίρτζη στον Αlpha 9,89, ο ο οποίος αναφερόμενος συγκεκριμένα στο Ποτάμι σημείωσε: «Να δούμε τι μετακλητούς έχουν στα γραφεία τους, υπάρχουν πολλοί στενοί συγγενείς στελεχών. Να δούμε επίσης πού είναι η κόρη του κ. Θεοδωράκη και μετά να συζητήσουν, να τελειώνει η πλάκα. Δεν κάνει κακό το Ποτάμι, δεν τους κατηγορώ, αλλά δεν μπορούν να κατηγορούν».

Άμεση ήταν η απάντηση του Ποταμιού «προς τους Κλουζό της κυβέρνησης». Όπως ανέφερε, «άλλο ένα λάθος διέπραξε το πρωί ο κ. Σπίρτζης (πολύ μικρότερο βέβαια από τα λάθη στα οποία μας έχει συνηθίσει). Η κόρη του κ. Θεοδωράκη ΔΕΝ είναι μετακλητή υπάλληλος όπως ο ίδιος άφησε να εννοηθεί σε δηλώσεις του.

Και για να είμαστε πιο σαφείς και κατηγορηματικοί κανείς συγγενής κανενός στελέχους του Ποταμιού δεν έχει προσληφθεί σε θέση μετακλητού υπαλλήλου είτε σε βουλευτή είτε στο Ποτάμι. Ή για να τα πούμε και πιο απλά εμείς ΔΕΝ έχουμε προσθέσει συγγενείς μας στην λίστα των δημοσίων υπαλλήλων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ