Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας για Ατρόμητο και ΑΕΚ – Δεν λειτούργησαν τα τουρνικέ - iefimerida.gr

Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας για Ατρόμητο και ΑΕΚ – Δεν λειτούργησαν τα τουρνικέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαρύς αναμένεται να είναι ο πέλεκυς για Ατρόμητο και ΑΕΚ, έπειτα από τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί των δύο ομάδων μετά το τέλος της μεταξύ τους αναμέτρησης στο Περιστέρι.

Στις εκθέσεις των παρατηρητών της Super League της ΔΕΑΒ αλλά και της αστυνομίας, έχουν καταγραφεί με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συνέβησαν αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης.

Όπως αναφέρεται στη «Live Sport» ο διαιτητής του ματς, Γιώργος Κομίνης, έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι σημειώθηκε σύρραξη μεταξύ των οπαδών που διήρκεσε 4-5 λεπτά με ανταλλαγή αντικειμένων που έλαβε τέλος μετά την παρέμβαση της αστυνομίας.

Τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ατρόμητος κινδυνεύουν με τιμωρία αποκλεισμού της έδρας τους έως και δύο αγωνιστικές, αφαίρεσης τριών βαθμών και πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ.

Κάπου εδώ πάντως υπάρχει το παραθυράκι, το οποίο θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν οι δύο ΠΑΕ. Η Super League είχε ζητήσει με έγγραφο της την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στον χώρο ανάμεσα στην καφετέρια του γηπέδου και στη θύρα 1 των φιλοξενούμενων οπαδών. Αλλά το αίτημα αυτό αγνοήθηκε.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί πάντως είναι πως οι οπαδοί της ΑΕΚ ήταν υπεράριθμοι στη Θύρα 1 αφού δεν γινόταν έλεγχος από την αστυνομία μιας και τα τουρνικέ μπλόκαραν με συνέπεια να μην υπάρχει ηλεκτρονικός έλεγχος των εισιτηρίων. Έτσι, όσοι έμπαιναν στη Θύρα, πετούσαν τα εισιτήρια στους άλλους που περίμεναν έξω, με αποτέλεσμα η Θύρα 1 να γεμίσει με περισσότερους οπαδούς, απ' όσους μπορούσε να φιλοξενήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ατρόμητος αεκ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ