Ερχεται εκτάκτως στην Ελλάδα ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης - iefimerida.gr

Ερχεται εκτάκτως στην Ελλάδα ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα έρχεται εκτάκτως ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, το όνομα του οποίου φαίνεται πως έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την πρωθυπουργία της κυβέρνησης σωτηρίας της Ελλάδας. Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ και παλιός υπουργός Οικονομικών των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου υποστήριξε πως έρχεται στην Ελλάδα γαι θέματα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Ολοκληρώθηκαν για σήμερα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του απερχόμενου πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Παπανδρέου αναχώρησε από τη Βουλή με κατεύθυνση προς το σπίτι του στο Καστρί.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο iefimerida.gr κυβερνητικός παράγοντας οι δύο ηγέτες έχουν συμφωνήσει στο πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού, αλλά το όνομά του θα ανακοινωθεί αύριο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του υπουργικού συμβουλίου για τα οποία η συζήτηση συνεχίζεται.

Στην ερώτηση αν το όνομα είναι ο Νικηφόρος Διαμαντούρος η απάντηση ήταν ουδέν σχόλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ