Παρασκευή 15/4: Σωτήρης Κοματσιούλης @ Bios - iefimerida.gr

Παρασκευή 15/4: Σωτήρης Κοματσιούλης @ Bios

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ η συνέντευξη του Σωτήρη Κομασιούλη στην iefimerida.

Το BIOS την Παρασκευή 15 Απριλίου παρουσιάζει μια βραδιά με χρώμα και ήχο από τις δεκαετίες του 60 και του 70, με τον Σωτήρη Κοματσιούλη, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις καλλιτεχνών της εγχώριας μουσικής σκηνής της δεκαετίας του ’70, τους Barbara’s Farmer και τους Prestige ζωντανά, και dj sets από τον Μr.Plan, τον Mr.Z και τον Manwolf Louie σε ένα πάρτι με ψυχεδελικό ποπ, ροκ αλλά και φανκ και αισθητική από την δεκαετία που άλλαξε τον κόσμο.


Μετά από χρόνια απουσίας από την ελληνική πραγματικότητα, ο Σωτήρης Κοματσιούλης(Steve Gemos) επιστρέφει με έναν δίσκο με ακυκλοφόρητο υλικό που συμπεριλαμβάνει τα 2 singles του ‘Επιδρομή από τον Άρη’ και ‘Σαν τον άνεμο’ που είχαν κυκλοφορήσει εκείνη την εποχή σε 7 ίντσα βινύλια και είχαν σημειώσει μεγάλη επιτυχία.
http://www.myspace.com/komatsioulissotiris

Bios

Πειραιώς 84, 16354 Αθήνα , Τηλ: +302103425335, http://www.bios.gr/

Τιμή:7 ευρώ

Έναρξη: 21.30

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ