ΚΚΕ: Προσχηματικός ο «διάλογος-απάτη» της Βουλής για το ασφαλιστικό

Προσχηματικό και επικίνδυνο χαρακτηρίζει η Κ.Ο. του ΚΚΕ, τον διάλογο που ανακοίνωσε η κυβέρνηση μέσα από την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής για το ασφαλιστικό, που έχει προγραμματιστεί για αύριο.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για «διάλογο- απάτη» και καταγγέλλει:

Ο «διάλογος – απάτη» που ανακοίνωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μέσα από την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της βουλής, την Τρίτη 9/2, είναι προσχηματικός κι επικίνδυνος, στοχεύει στην παραπλάνηση του λαού και την υπονόμευση των εργατικών – λαϊκών αγώνων, με στόχο την επιβολή των μέτρων – λαιμητόμο που διαλύουν τα κοινωνικά, ασφαλιστικά δικαιώματα.
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καλεί τους αγρότες που παλεύουν στα μπλόκα του αγώνα, τους εργατοϋπάλληλους και τους αυτοαπασχολούμενους, να αχρηστεύσουν τις κάθε λογής παγίδες που στήνει η κυβέρνηση και να συνεχίσουν αποφασιστικά την πάλη τους.

Το μήνυμα της μεγαλειώδους απεργίας στις 4 Φλεβάρη σε όλη την Ελλάδα είναι σαφέστατο : Συνεχίζουμε – κλιμακώνουμε τον αγώνα για να αποσυρθεί το κυβερνητικό σχέδιο κατεδάφισης της Κοινωνικής Ασφάλισης, ενάντια στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ασαφαλιστικό διάλογος ΚΚΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ