Εκλεισε ο νέος πρωθυπουργός - Αύριο το όνομα - iefimerida.gr

Εκλεισε ο νέος πρωθυπουργός - Αύριο το όνομα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολοκληρώθηκαν για σήμερα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του απερχόμενου πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Παπανδρέου αναχώρησε από τη Βουλή εδώ και λίγα λεπτά με κατεύθυνση προς το σπίτι του στο Καστρί.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο iefimerida.gr οι δύο ηγέτες έχουν συμφωνήσει στο πρόσωπο του νέου πρωθυπουργού, αλλά το όνομά του θα ανακοινωθεί αύριο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του υπουργικού συμβουλίου για τα οποία η συζήτηση συνεχίζεται.

Στην ερώτηση αν το όνομα είναι ο Νικηφόρος Διαμαντούρος η απάντηση ήταν ουδέν σχόλιο.

Πάντως τις τελευταίες ώρες και ένα νέο όνομα κυκλοφόρησε. Αυτό του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ και παλιού υπουργού ττων κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου, Παναγιώτη Ρουμελιώτη. Ο κ. Ρουμελιώτης απαντώντας σε ερώτηση του τηλεοπτικού σταθμού Mega απάντησε ότι δεν είχε καμία επαφή με κανέναν για το θέμα αυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ