Μοιρασιά στη Βοιωτία - Πήρε βαθμό (1-1) ο Πανθρακικός

Ο Λεβαδειακός ήταν η μοναδική ομάδα που... υπήρχε στο γήπεδο για πάνω από μία ώρα, προηγήθηκε με αυστηρό πέναλτι που έδωσε ο Σιδηρόπουλος, όμως έστω και με παίκτη λιγότερο το ένστικτο αυτοσυντήρησης του Πανθρακικού λειτούργησε και ισοφάρισε σε 1-1 στο φινάλε.

Αρχικά, ο κάκιστος Σιδηρόπουλος υπέδειξε στο 54’, πέναλτι-φάντασμα υπέρ του Λεβαδειακού, όταν σε μαρκάρισμα του Τσιάρα στον Μπεν. Ωστόσο, ο επιθετικός των γηπεδούχων έπεσε μόνος του, αφού δεν υπήρξε καμία επαφή. Σαν να μην έφθανε αυτό, ο Τσιάρας αντίκρισε για το… υποτιθήμενο μαρκάρισμά του, δεύτερη κίτρινη και συνεπώς κόκκινη κάρτα, με τον Πανθρακικό να μένει με δέκα παίκτες. Το πέναλτι, μετέτρεψε σε γκολ ο Μάντζιος και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Τα… όργια του Σιδηρόπουλου δεν σταμάτησαν εκεί, αφού στο 73’, ο Μερεμπασβίλι έπεσε μόνος του μέσα στην περιοχή, κάνοντας φανερά «θέατρο» αλλά του έκανε απλώς παρατηρήσεις, χωρίς να του δείξει την δεύτερη κίτρινη και κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, ο Πανθρακικός, με σκόρερ τον Ηλιάδη πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 87’ και παρέμεινε στο κόλπο της παραμονής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λεβαδειακός Πανθρακικός Super League

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ