«Στο χωριό μου όταν λέμε χορεύουμε, χορεύουμε και δεν κοροϊδεύουμε» - iefimerida.gr

«Στο χωριό μου όταν λέμε χορεύουμε, χορεύουμε και δεν κοροϊδεύουμε»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού και στην οποία συμμετείχαν τουλάχιστον 20 στελέχη και πολλοί βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σκοπός ο σχεδιασμός της στρατηγικής που θα πρέπει να ακολουθήσει το κόμμα την επόμενη μέρα, αλλά και να καθοριστεί το πλαίσιο της χθεσινής συμφωνίας για το νέο κυβερνητικό σχήμα.

Ο κ.Σαμαράς απευθυνόμενος στα στελέχη και τους βουλευτές του τόνισε πως η κυβέρνηση αυτή είναι περιορισμένης εντολής και χρόνου, και έχει ως μοναδικό σκοπό να διαχειριστεί τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ακούστηκαν πολλές απόψεις και σχόλια, με αυτό του Χρήστου Ζώη να ξεχωρίζει. Ο βουλευτής Λάρισας απευθυνόμενος στον Αντώνη Σαμαρά είπε «Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά στο χωριό μου, όταν λέμε χορεύουμε, χορεύουμε και δεν κοροϊδεύουμε!»

Στη συζήτηση εξάλλου αποκρυσταλλώθηκε και η στάση που θα πρέπει να ακολουθήσουν στις δημόσιες και τηλεοπτικές τους εμφανίσεις οι γαλάζιοι βουλευτές προκειμένου να στηρίξουν τις τρεις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας -τη μη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, την απομάκρυνση του Γιώργου Παπανδρέου από την πρωθυπουργία, αλλά και την επίσημη ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών-.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ