Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου Τζέιμς Μποντ - iefimerida.gr

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου Τζέιμς Μποντ

Τζέιμς Μποντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα δυνατό καστ, ένας διακεκριμένος σκηνοθέτης και φυσικά, ένας νέος τίτλος: «Skyfall». Τα γυρίσματα της πιο μακροχρόνιας και επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς, όπως έχει χαρακτηριστεί, ξεκίνησαν σήμερα, με τον 007 να μπαίνει σε νέες περιπέτειες.

Τον πιο γνωστό πράκτορα της έβδομης τέχνης ενσαρκώνει για τρίτη συνεχή φορά ο Ντάνιελ Γκρεγκ, υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του βραβευμένου με 'Οσκαρ για το «American Beauty», Σαμ Μέντες.

Ο Γκρεγκ δεν θα είναι ο μόνος γοητευτικός άνδρας του κάστ αφού στην ταινία παίρνει μέρος και ο Χαβιέρ Μπαρδέμ. Το κάστ συμπληρώνουν οι: Τζούντι Ντεντς, Ναόμι Χάρις, Μπερενίς Μαρλό ενώ όπως ανακοίνωσαν οι παραγωγοί της ταινίας Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Τζ. Γουίλσον, θα συμπρωταγωνιστήσει και το "βαρύ πυροβολικό" Ρέιφ Φάινς και 'Αλμπερτ Φίνεϊ. Τα περιπετειώδη γυρίσματα της 23ης ταινίας του θρυλικού πράκτορα, θα γίνουν στο Λονδίνο, αλλά και την Τουρκία, την Κίνα και Σκωτία.

Στην ταινία δοκιμάζεται η πίστη του Μποντ στο πρόσωπο της Μ, αφού το παρελθόν της έρχεται να την στοιχειώσει. Καθώς η ΜΙ6 βάλλεται από παντού, ο 007 καλείται να καταδιώξει και να αποτρέψει την απειλή, ακόμη και αν το κόστος θα είναι απόλυτα προσωπικό.

Το σενάριο της 23ης ταινίας του Τζειμς Μποντ συνυπογράφουν οι Νιλ Πέρβις, Ρόμπερτ Γουέιντ και Τζον Λόγκαν.

Το Skyfall θα κυκλοφορήσει σε Μ. Βρετανία και Ιρλανδία στις 26 Οκτωβρίου 2012, στη Β.Αμερική στις 9 Νοεμβρίου 2012, ενώ στην Ελλάδα καταφθάνει 8 ημέρες νωρίτερα, την 1η Νοεμβρίου 2012.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ