Επαναφέρει τη φανέλα με το 13 στην πλάτη ο Παναθηναϊκός – Για τον Λέτο - iefimerida.gr

Επαναφέρει τη φανέλα με το 13 στην πλάτη ο Παναθηναϊκός – Για τον Λέτο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική κίνηση αναμένεται να προχωρήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφού ο Σεμπάστιαν Λέτο θα πάρει όπως όλα δείχνουν τη φανέλα με το νούμερο 13 στην πλάτη.

Ο Αργεντινός προσγειώθηκε σε ελληνικό έδαφος το απόγευμα της Πέμπτης και σήμερα αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ο Λέτο, από τα πρώτα πράγματα που θέλησε να μάθει ήταν αν παραμένει ελεύθερο το νούμερο 11 στη φανέλα, αριθμό που είχε και στο πρώτο του πέρασμα από το τριφύλλι. Ο Βέμερ μπορεί να μην υπολογίζεται όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο Λέτο θα μπορούσε να πάρει το συγκεκριμένο νούμερο καθώς δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς.

Στον Παναθηναϊκό λοιπόν σκέφτηκαν να προχωρήσουν σε μια κίνηση που θα «φτιάξει» και τον κόσμο. Το νούμερο 13, το οποίο είχε αποσυρθεί από το 2003, αναμένεται να δοθεί στον Λέτο, ο οποίος έχει σκορπίσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σεμπαστιαν Λέτο φανέλα νουμερο 13
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ