Χωρίς περιθώρια ο Ολυμπιακός στην Euroleague - Στο ΣΕΦ κόντρα στην Κίμκι - iefimerida.gr

Χωρίς περιθώρια ο Ολυμπιακός στην Euroleague - Στο ΣΕΦ κόντρα στην Κίμκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη του νίκη μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες θα αναζητήσει ο Ολυμπιακός στο Top-16 της Euroleague κόντρα στην Κίμκι (21:45, ΕΡΤ) προκειμένου να μην απειληθεί ακόμη περισσότερο με πρώωρο αποκλεισμό.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ψάχνει μια αντίδραση προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες στην Euroleague και να μη δει το έργο της για πρόκριση να γίνεται ακόμη πιο δύσκολο. Απέναντί τους θα βρεθεί η πρωτοπόρος του ομίλου Κίμκι ενώ ακολουθούν τα δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας με ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα.

Οι ερυθρόλευκοι θα γνωρίζουν την τελευταία στιγμή αν θα μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Ντάνιελ Χάκετ ενώ παραμένει εκτός ο Παπανικολάου, ο οποίος δεν είναι ακόμη έτοιμος μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιαλκό.

Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι πως η Κίμκι εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο ισχυρή ενώ στο Top-16 δεν έχει πανηγυρίσει νίκη μακριά από τη χώρα της.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Εμίλιο Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Κίμκι Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ