Και ο Λαφαζάνης, με Ραχήλ, Βαλαβάνη, Στρατούλη στην πορεία [εικόνες] - iefimerida.gr

Και ο Λαφαζάνης, με Ραχήλ, Βαλαβάνη, Στρατούλη στην πορεία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχοντας στο πλευρό του στελέχη της Λαϊκής Ενότητας, ο επικεφαλής του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης διαδηλώνει στο κέντρο της Αθήνας κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση.

Και ο Λαφαζάνης, με Ραχήλ, Βαλαβάνη, Στρατούλη στην πορεία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στην πρώτη γραμμή του μπλοκ της Λαϊκής Ενότητας, πιασμένοι αγκαζέ με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, η Ραχήλ Μακρή, η Νάντια Βαλαβάνη, ο Δημήτρης Στρατούλης, ο Κώστας Ησυχος και άλλοι.

«Τσίπρας και Στουρνάρας έκαναν συμφωνία για να σωθούν οι τράπεζες και να κλείσουν τα Ταμεία», είναι ένα από τα συνθήματα που ακούγεται, όπως και το «Μισθούς συντάξεις τα κάνατε κουρέλι, Τσίπρα θα έχεις την τύχη του Κουβέλη».

O Επικεφαλής της ΛΑ.Ε. Παναγιώτης Λαφαζάνης, προέβει στην ακόλουθη δήλωση:

Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τον κόσμο της μισθωτής εργασίας τους επαγγελματίες και τη μικρομεσαία αγροτιά.Η γενική και γενικευμένη καθολική απεργία έφερε ένα πρωτοφανή πολιτικό και κοινωνικό σεισμό στη χώρα.Η λαοθάλασσα στις απεργιακές συγκεντρώσεις ξεπέρασε κάθε προηγούμενο τα τελευταία χρόνια.Τα αντιασφαλιστικά ,αντιεπαγγελματικά και αντιαγροτικά μέτρα δεν πρόκειται να περάσουν.Έχουν απέναντι τους σύσσωμη σχεδόν την ελληνική κοινωνία.Η νεομνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πνέει τα λοίσθια και δεν έχει μέλλον.Βουλιάζει , επίσης,μέσα στη γενική απέχθεια όλο το μνημονιακό μπλοκ (ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΠΟΤΑΜΙ,ΚΕΝΤΡΩΟΙ).Η γενική απεργία αποτελεί ένα μεγάλο σταθμό για ανατρεπτικές μνημονιακές εξελίξεις.Το 2016 θα είναι η χρονιά μιας γνήσιας συνεπούς δημοκρατικής ανατροπής με το λαό στο προσκήνιο.Ένα μεγάλο αριστερό ριζοσπαστικό προοδευτικό πατριωτικό δημοκρατικό πολιτικό μέτωπο και μεγάλοι λαϊκοί αγώνες θα σαρώσουν μέσα στο 2016 τα μνημόνια ,τις μνημονιακές δυνάμεις και τα σενάρια για συνέχιση, με διευρυμένη μορφή , των μνημονιακών κυβερνήσεων.Η ΛΑΕ πρωτοστατεί σε αυτές τις ανατρεπτικές εξελίξεις,παρουσιάζοντας μια εντυπωσιακή ανοδική δυναμική μέσα στο λαό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ