Αρτοποιοί: Η κυβέρνηση βάζει «λουκέτο» στον φούρνο της γειτονιάς - iefimerida.gr

Αρτοποιοί: Η κυβέρνηση βάζει «λουκέτο» στον φούρνο της γειτονιάς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δυναμική παρουσία εκατοντάδες μέλη της Συντεχνίας Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων Περιχώρων Πρωτευούσης συντάχθηκαν με όλους τους άλλους φορείς εκπροσώπησης εργαζομένων και διαδήλωσαν κατά του νέου ασφαλιστικού.

Με βασικό μήνυμα την «Διάσωση του φούρνου της γειτονίας και της βιοτεχνικής αρτοποιίας» το προεδρείο, της Συντεχνίας μαζί με τους συμπορευόμενους αρτοποιούς κατάθεσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στην Βουλή.

Δήλωσαν, ότι δε θα προχωρήσουν τα μέτρα της κυβέρνησης και πώς ο κλάδος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε δυναμικές κινητοποιήσεις και να κλιμακώσει την αντίδρασή του φθάνοντας σε ριζικές αποφάσεις μέχρι και απεργία διαρκείας.

«Δε θέλουμε να μας κλείσουν τις επιχειρήσεις με τα άστοχα και αδικαιολόγητα μέτρα» δήλωσαν ο πρόεδρος και γενικός γραμματέας της ΣΑΑΠΠ κκ. Χαρ. Μάνος και Παν. Σαχινίδης και εξήγησαν ότι το νέο ασφαλιστικό είναι ένας φορολογικός καταπέλτης που θα αφανίσει τον κλάδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ