Σόιμπλε: Οι Ελληνες πρέπει να μου στήσουν ανδριάντα! - iefimerida.gr

Σόιμπλε: Οι Ελληνες πρέπει να μου στήσουν ανδριάντα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διαχείριση της προσφυγικής κρίσης ήταν το θέμα ομιλίας του υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε εκδήλωση του Συμβουλίου Οικονομικών του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος στο Αμβούργο.

Μεταξύ άλλων ο Γερμανός υπουργός τόνισε ότι η προσφυγική κρίση αποτελεί προτεραιότητα για το Βερολίνο. Πρότεινε μάλιστα στην καγκελάριο Μέρκελ η Γερμανία να διαθέσει άμεσα 500 εκατομμύρια ευρώ για την ανακούφιση των προσφύγων που ζουν σε καταυλισμούς σε χώρες της Εγγύς Ανατολής ή της Τουρκίας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αναφέρθηκε και στην Ελλάδα, λέγοντας μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι αν η χώρα καταφέρει να βγει κάποια μέρα από την κρίση, οι Έλληνες θα πρέπει να του στήσουν ανδριάντα. Προφανώς ο Γερμανός υπουργός ευελπιστεί ότι κάποτε θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές του για την εφαρμογή ριζικών μεταρρυθμίσεων και την εξυγίανση των δημοσιονομικών στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κρίση Ανδριάντας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ