Ταινία η ζωή του Τζέιμι Βάρντι – Από εργάτης σε φαρμακευτική αρχισκόρερ της Ευρώπης [εικόνες] - iefimerida.gr

Ταινία η ζωή του Τζέιμι Βάρντι – Από εργάτης σε φαρμακευτική αρχισκόρερ της Ευρώπης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα παραμύθια πηγάζουν από τη φαντασία όμως κάποιες φορές μεταφέρονται και στην κανονική ζωή. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ζωή του Τζέιμι Βάρντι, του ποδοσφαιριστή της Λέστερ, ο οποίος έχει σπάσει κάθε όριο λογικής στο άθλημα και πλέον ετοιμάζεται να δει τη ζωή του να γίνεται ταινία στο Χόλιγουντ.

Ο άσος της Λέστερ σκόραρε άλλα δύο γκολ στο 2-0 επί της Λίβερπουλ και συνεχίζει να οδηγεί την ομάδα του στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου. Ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μέχρι και πριν λίγα χρόνια αγωνιζόταν σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του αγγλικού ποδοσφαίρου, με βραχιολάκι μάλιστα στο χέρι εξαιτίας ποινής φυλάκισης, η οποία του είχε επιβληθεί.

Κι όμως, από το πουθενά και χωρίς ο ίδιος να το έχει σκεφτεί, θα περάσει στην ιστορία ως ένας από τους λίγους που η ζωή του θα γίνει ταινία. Ο διάσημος Χολιγουντιανός σεναριογράφος Αντριαν Μπούτσαρτ, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ και στη συνέχεια γνώρισε από κοντά τον ποδοσφαιριστή, για τον έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη ζωή του.

Ο Μπούτσαρτ αφού γνώρισε τον Βάρντι αλλά και την αρραβωνιαστικιά του Ρεμπέκα Νίκολσον, μετέφερε στον ποδοσφαιριστή τις σκέψεις του για το πως θα ήθελε να είναι η ταινία και ο Βάρντι έδειξε διατεθειμένος να του λύσει κάθε απορία για το πως έφτασε σε αυτό που ζει σήμερα.

Ταινία η ζωή του Τζέιμι Βάρντι – Από εργάτης σε φαρμακευτική αρχισκόρερ της Ευρώπης [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο σεναριογράφος επισκέφθηκε μάλιστα και τη φαρμακευτική εταιρεία στην οποία εργαζόταν μέχρι και πριν λίγα χρόνια ο Βάρντι προκειμένου να βγάζει τα έξοδά του, δείχνοντας έκπληκτος για το πως κατάφερε να γίνει μέσα σε λίγα χρόνια νούμερο ένα θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο.

Ο Μπούτσαρτ έχει εμπειρία από... ποδοσφαιρικές ταινίας αφού ήταν ο σεναριογράφος του «Goal», το οποίο περιέγραφε τη ζωή ενός νεαρού αγοριού που κατάφερε να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά και στην Ισπανία, δίπλα σε αστέρες όπως ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ταινία η ζωή του Τζέιμι Βάρντι – Από εργάτης σε φαρμακευτική αρχισκόρερ της Ευρώπης [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζειμι βαρντι Λέστερ ταινία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ