Ωρα Σεμπάστιαν Λέτο - Φτάνει στην Αθήνα σήμερα και αποθεώνεται - iefimerida.gr

Ωρα Σεμπάστιαν Λέτο - Φτάνει στην Αθήνα σήμερα και αποθεώνεται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ώρα Σεμπάστιαν Λέτο έχει σημάνει για τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός άσος προσγειώνεται στις 17:55 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου αναμένεται θερμή υποδοχή από τους φίλους του τριφυλλιού, παρά τις απεργειακές κινητοποιήσεις, οι οποίες έχουν «παραλύσει» τη χώρα.

Ο Λέτο επιστρέφει!Ο Αργεντινός μέσος αναμένεται λίγο πριν τις 18:00 στην Αθήνα όπου θα τύχει αποθεωτικής υποδοχής από τους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα δουν να γυρίζει πίσω ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της κερκίδας τα τελευταία χρόνια.

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια όπου περιπλανήθηκε σε Κατάνια και Λανούς, ο Λέτο είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, αφού πρώτα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αυτό θα συμβεί την Παρασκευή και το Σάββατο, ο παίκτης θα βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Σκόντα Ξάνθη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ