Δείτε πως είναι σήμερα η Τάνια Καψάλη -22 χρόνια μετά τη «Λάμψη» [εικόνες] - iefimerida.gr

Δείτε πως είναι σήμερα η Τάνια Καψάλη -22 χρόνια μετά τη «Λάμψη» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποχώρισε από την τηλεόραση το 1994. Σήμερα η Τάνια Καψάλη η τηλεοπτική Τατιάνα Δράκου, κόρη του Γιάγκου της σειράς «Λάμψη», μένει μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Είκοσι δυο χρόνια μετά την πετυχημένη σειρά του Νίκου Φώσκολου η Τάνια παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή όπως και τότε. Εχοντας αλλάζει προτεραιότητες αφιερώθηκε στην οικογένεια της και την 10χρονη κόρη της Ιλία. Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ, απαθανάτισε την μαμά και την κόρη στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε πως είναι σήμερα η Τάνια Καψάλη -22 χρόνια μετά τη «Λάμψη» [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

«Δεν είμαι πια ηθοποιός. Είμαι μαμά! Δεν έκανα παιδί από εγωισμό για να τρέχω στη συνέχεια σε γυρίσματα και να λείπω ατελείωτες ώρες από κοντά της. Δεν μου λείπει ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη όταν πήρα την απόφαση να απέχω. Δυστυχώς στη δική μας οικογένεια δεν ζουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες και δεν μπορούσα να αφήσω τη φροντίδα της κόρης μου σε μία άγνωστη γυναίκα», είχε πει σε συνέντευξή της.

Δείτε πως είναι σήμερα η Τάνια Καψάλη -22 χρόνια μετά τη «Λάμψη» [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Δείτε πως είναι σήμερα η Τάνια Καψάλη -22 χρόνια μετά τη «Λάμψη» [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τανια καψαλη Λάμψη κόρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ