Σε αυτόν τον παράδεισο φτιάχνει το ξενοδοχείο του ο Ντι Κάπριο [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε αυτόν τον παράδεισο φτιάχνει το ξενοδοχείο του ο Ντι Κάπριο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν είχες τρελό κόλλημα με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και φανταζόσουν να κάνεις μαζί του ρομαντικές διακοπές σε κάποιο νησί, πλέον μπορείς να πραγματοποιήσεις ένα κομμάτι αυτής της φαντασίωσής του, μια και ο γνωστός ηθοποιό ανακοίνωσε ότι θα φτιάξει ένα οικολογικό θέρετρο σε μία από τις πιο μαγευτικές παραλίες του Μπελίζ.

Όντας παθιασμένος ακτιβιστής, ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι το ξενοδοχείο του θα έχει έκταση 100 και πλέον στρεμμάτων και θα ολοκληρωθεί το 2018. Στόχος του θα είναι να αποκαταστήσει τις υπεραλιευμένες και αποψιλωμένες εκτάσεις.

«Το Μπελίζ είναι πραγματικά μοναδικό. Έχει το δεύτερο μεγαλύτερο κοραλλιογενές σύστημα στον κόσμο, μία από τις πιο πλούσιες σε βιοποικιλότητα θαλάσσια ζωή, όπως οι θαλάσσιοι ίπποι, και σχεδόν κάθε είδος ψαριού που μπορείς να φανταστείς», είπε μιλώντας για την χώρα στους New York Times ο ηθοποιός, προσθέτοντας ότι με την δημιουργία του θέρετρου θέλει να αλλάξει τον κόσμο. «Δεν θα μπορούσα να πάω στο Μπελίζ και να χτίσω στο νησί και να κάνω κάτι σαν αυτό, αν από πίσω δεν βρισκόταν μία ρηξικέλευθη για το περιβαλλοντικό κίνημα ιδέα», σημείωσε.

Το resort θα περιλαμβάνει και ιδιωτικές κατοικίες και παραδοσιακές βίλες. Αν θέλετε να πάρετε μία ιδέα από το Μπελίζ δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες.

Σε αυτόν τον παράδεισο φτιάχνει το ξενοδοχείο του ο Ντι Κάπριο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Σε αυτόν τον παράδεισο φτιάχνει το ξενοδοχείο του ο Ντι Κάπριο [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Σε αυτόν τον παράδεισο φτιάχνει το ξενοδοχείο του ο Ντι Κάπριο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Σε αυτόν τον παράδεισο φτιάχνει το ξενοδοχείο του ο Ντι Κάπριο [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Σε αυτόν τον παράδεισο φτιάχνει το ξενοδοχείο του ο Ντι Κάπριο [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ