«Ελ. Βενιζέλος»: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση τον Ιανουάριο - iefimerida.gr

«Ελ. Βενιζέλος»: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση τον Ιανουάριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιστορικό ρεκόρ κατέγραψε η επιβατική κίνηση τον Ιανουάριο στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, φτάνοντας το 1,1 εκατ. επιβάτες.

Η αύξηση στην επιβατική κίνηση σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2015 ανέρχεται σε 11,9%. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του «Ελευθέριος Βενιζέλος», τον πρώτο μήνα του έτους η επιβατική κίνηση του αεροδρομίου συνέχισε την επιτυχημένη πορεία του 2015, με Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες να παρουσιάζουν αύξηση σε παρόμοια επίπεδα, της τάξης του 12%.

«Ελ. Βενιζέλος»: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση τον Ιανουάριο | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες εσωτερικού έφτασαν τους 438.000, αυξημένοι κατά 16,5%, ενώ οι επιβάτες εξωτερικού τους 654.000, καταγράφοντας άνοδο κατά 9,1%. Ο αριθμός των πτήσεων στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου ανήλθε σε 11.452 καταγράφοντας σημαντική άνοδο της τάξης του 6,5%. Οι πτήσεις εσωτερικού διαμορφώθηκαν στις 5.037, καταγράφοντας αύξηση 8%, ενώ οι διεθνείς πτήσεις παρουσίασαν άνοδο, στο επίπεδο του 5,4% φθάνοντας τις 6.415.

«Ελ. Βενιζέλος»: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση τον Ιανουάριο | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ