Παροξυσμός στον Παναθηναϊκό με Λέτο - Η νέα θέση του στο τριφύλλι - iefimerida.gr

Παροξυσμός στον Παναθηναϊκό με Λέτο - Η νέα θέση του στο τριφύλλι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ερχομός του Σεμπάστιαν Λέτο έχει δημιουργήσει παροξυσμό στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός άσος, ο οποίος υπήρξε από τα πλέον αγαπητά πρόσωπα στο τριφύλλι αναμένεται το αργότερο την Πέμπτη στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει ήδη μιλήσει τηλεφωνικά με τον Λέτο και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως έχει συζητήσει μαζί του ακόμη και για τις σκέψεις που έχει κάνει ο Ιταλός όσον αφορά τη θέση που θα έχει ο παίκτης στην 11άδα.

Ο Λέτο, ο οποίος συστήθηκε στο ελληνικό κοινό ως αριστερός εξτρέμ, δεν θα διατηρήσει αυτή τη θέση στο δεύτερο πέρασμά του από το τριφύλλι αλλά αναμένεται να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λέτο είχε αγωνιστεί ως σέντερ φορ την τελευταία του χρονιά στους πράσινους, πριν τελικά αποχωρήσει και μάλιστα είχε ανταπεξέλθει σκοράροντας σε πάρα πολλά παιχνίδια.

Ο Στραματσόνι έχοντας γνώση των πολλών τραυματισμών που έχει περάσει ο Λέτο αλλά και το πόσο ταλαιπωρημένος είναι ο οργανισμός του, δεν θέλει να τον χρησιμοποιήσει σε μια θέση, η οποία θα τον κουράζει περισσότερο. Ο Αργεντινός άσος μάλιστα φέρεται να συμφωνεί με τον Στραματσόνι και δεν έκρυψε πως δεν έχει πρόβλημα να ηγηθεί της επίθεσης του τριφυλλιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ