Έβαψε τα πρόβατα πορτοκαλί για να μην τα κλέβουν - iefimerida.gr

Έβαψε τα πρόβατα πορτοκαλί για να μην τα κλέβουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται ότι το φαινόμενο της κλοπής ζώων δεν έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Αγγλία και κάποιοι καταφεύγουν σε ακραίες αλλά δραστικές λύσεις.

Ένας 48χρονος αγρότης στο Devon της Αγγλίας ο John Heard αναγκάστηκε να βάψει τα πρόβατα του κοπαδιού του πορτοκαλί χρησιμοποιώντας μια ακίνδυνη μπογιά, προκειμένου να αποτρέψει τους ζωοκλέφτες από το να επιτεθούν και πάλι στο κοπάδι του. Ο ίδιος ισχυρίζεται με δήλωσή του στην εφημερίδα Telegraph ότι τα τελευταία δύο χρόνια του έχουν κλέψει συνολικά 200 ζώα που η αξία του καθενός αγγίζει τις 140 λίρες. Επίσης ισχυρίζεται ότι το μέτρο με τα πορτοκαλί πρόβατα λειτουργεί αφού από όταν το έχει εφαρμόσει δεν του έχουν κλέψει ούτε ένα ζώο. Μήπως να παίρνουν ιδέες και οι δικοί μας αγρότες-κτηνοτρόφοι;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ