Ο πατέρας του Νίκου Γιγουρτάκη «χτύπησε» το γιο του τατουάζ - iefimerida.gr

Ο πατέρας του Νίκου Γιγουρτάκη «χτύπησε» το γιο του τατουάζ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο συντετριμένος πατέρας του Νίκου Γιγουρτάκη, Τάκης, δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει τον απρόσμενο χαμό του γιου του Νίκου. Η επιθυμία του να έχει για πάντα μαζί του την ανάμνηση του παιδιού του, το οδήγησε στο να κάνει τατουάζ, την προσωπογραφία του Νίκου Γιγουρτάκη στο εσωτερικό του αριστερού του χεριού. Το τατουάζ αναπαριστά το πρόσωπο του νεαρού επιχειρηματία ενώ λίγο πιο κάτω ολοκληρώνεται με το αντίστοιχο τατουάζ που είχε ο Νίκος, στο αριστερό μέρος του στήθους του.

Πρόκειται για ένα περίεργο tribal, σε συνδυασμό με maori. Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο Τάκης Γιγουρτάκης πίεζε το γιο του να μην κάνει άλλα τατουάζ.

Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες μετά το θάνατου του 30χρονου επιχειρηματία ο κολλητός του φίλος Τόνυ είχε «χτυπήσει» ένα τατουάζ στο μπράτσο του, με το πρόσωπο του αδελφικού του φίλου να χαμογελά και να δείχνει ευτυχισμένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ