Ρεπόρτερ κυνηγά νεαρό που τον παρενοχλούσε με μια μπανάνα - Σε live σύνδεση στην ιταλική τηλεόραση [βίντεο] - iefimerida.gr

Ρεπόρτερ κυνηγά νεαρό που τον παρενοχλούσε με μια μπανάνα - Σε live σύνδεση στην ιταλική τηλεόραση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απίθανο περιστατικό συνέβη στον αέρα της ιταλικής τηλεόρασης όταν ρεπόρτερ επιτέθηκε σε έναν περαστικό, ο οποίος τον παρενοχλούσε με μια μπανάνα κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης.

Η τελευταία μέρα των μεταγραφών στο ποδόσφαιρο πάντα συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον. To Sportitalia είχε στείλει απεσταλμένο στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, προκειμένου να έχει το τελευταίο 24ωρο των μεταγραφών στο Νησί.

Ο άτυχος ρεπόρτερ βρισκόταν έξω από το γήπεδο της Τσέλσι όταν κατά τη διάρκειας της σύνδεσης ένας νεαρός άρχισε να τον ενοχλεί με μια φουσκωτή μπανάνα. Αν και στην αρχή έδειξε να μη χάνει την υπομονή του, τελικά δεν άντεξε και ξέσπασε, παίρνοντας τον νεαρό στο κυνήγι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρεπόρτερ ιταλική τηλεόραση μπανάνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ