Στο σφυρί το πιο στοιχειωμένο σπίτι της Βρετανίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο σφυρί το πιο στοιχειωμένο σπίτι της Βρετανίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φάντασμα ενός σατανικού τράγου, παγιδευμένες ψυχές και κηλίδες αίματος ισχυρίζεται πως έχει δει στο σπίτι της στο Εσεξ η 43 Βανέσα Μίτσελ από τη Βρετανία η οποία κάνει τα πάντα για το πουλήσει.

Στο σφυρί το πιο στοιχειωμένο σπίτι της Βρετανίας [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

«Έχω δει περισσότερα από όσα ποτέ φανταζόμουν στο Cage, κανείς δεν με προειδοποίησε για τη μεταφυσική αυτή δραστηριότητα στο σπίτι όταν το αγόρασα. Είναι ένα πανέμορφο σπίτι στο τέλειο μέρος, ένα ήσυχο όμορφο χωριό, αλλά αυτό που είναι μέσα στο σπίτι κάνει όποιον μένει εδώ να φεύγει στους έξι μήνες. Πριν από 100 χρόνια ένας άνδρας το αγόρασε για 150 λίρες και το πούλησε για 50 λίρες λιγότερες, μόνο και μόνο για να το ξεφορτωθεί» δήλωσε στη Daily Mail η κα. Μίτσελ.

Στο σφυρί το πιο στοιχειωμένο σπίτι της Βρετανίας [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

«Το πουλάω επειδή τα πράγματα γίνονται χειρότερα και συνεχώς έχουμε ενδείξεις βασανισμένων πνευμάτων μέσα του, έχω φέρει κάθε μέντιουμ, ερευνητή και κυνηγό φαντασμάτων για να καταφέρω να απαλλάξω το σπίτι από ό,τι έχει μέσα του» δήλωσε.

Στο σφυρί το πιο στοιχειωμένο σπίτι της Βρετανίας [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

«Όταν βρισκόμουν στο σπίτι με παρέα ένιωθα ασφαλής αλλά όταν έμενα μόνη μου δεν το άντεχα και ποτέ δεν ήθελα να γυρίζω στο σπίτι. Μερικές νύχτες φοβόμουν τόσο πολύ που κοιμόμουν κρυμμένη κάτω από τα σκεπάσματα και με όλα τα φώτα αναμμένα. Εχω δει ακόμα και κηλίδες αίματος στο πάτωμα», περιγράφει.

Στο σφυρί το πιο στοιχειωμένο σπίτι της Βρετανίας [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Η γυναίκα δεν γνώριζε πως το αγροτόσπιτο το οποίο αγόρασε για 148.000 λίρες το 2004 ήταν στοιχειωμένο. Η χαριστική βολή ήρθε ωστόσο όταν κάμερα ασφαλείας κατέγραψε μια σκιά, που η ίδια λέει πως ήταν σατανικός τράγος, να περιφέρεται στο σπίτι.
«Η φιγούρα που καταγράφηκε στο βίντεο είναι σατανική», λέει η Βανέσα, «ειλικρινά πιστεύω πως το σπίτι είναι καταραμένο, έζησα εδώ για χρόνια αλλά όταν είδα μια μεγάλη σκοτεινή μορφή να στέκεται ανάμεσα σε μένα και την κούνια του γιου μου, αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα».

Στο σφυρί το πιο στοιχειωμένο σπίτι της Βρετανίας [εικόνες]  | iefimerida.gr 4

«Τα βίντεο από τις τελευταίες δύο εβδομάδες δείχνουν έναν σατανικό τράγο, αυτό επιβεβαιώνει πως το μέρος είναι στοιχειωμένο από το κακό», συνεχίζει, «υπάρχει κάτι διαβολικό, κάτι δαιμονικό, ό,τι κι αν είναι αυτό που κρατά τα άλλα πνεύματα παγιδευμένα μέσα».

Στο σφυρί το πιο στοιχειωμένο σπίτι της Βρετανίας [εικόνες]  | iefimerida.gr 5

Ψάχνοντας την ιστορία του σπιτιού, η γυναίκα ανακάλυψε πως στο παρελθόν το μέρος ήταν φυλακή, είχε γίνει «τάφος» για θύματα πανούκλας ενώ είχαν σημειωθεί και πολλές αυτοκτονίες στην νεότερη εποχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σπίτι φαντάσματα Βρετανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ