Σταύρος Ζαλμάς: Ζω σε ένα μικρό ιστιοπλοϊκό [εικόνες] - iefimerida.gr

Σταύρος Ζαλμάς: Ζω σε ένα μικρό ιστιοπλοϊκό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη ζωή του στο σκάφος, την εξουσία της φήμης αλλά και τη δουλειά στην τράπεζα που εργάζονταν για εννιά χρόνια μίλησε σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις ο Σταύρος Ζαλμάς.

«Δεν με τρομάζει η ηλικία, το γήρας, με τρομάζει ο πόνος» δήλωσε ο 58χρονος ηθοποιός μιλώντας στο Join Us και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Σταύρος Ζαλμάς: Ζω σε ένα μικρό ιστιοπλοϊκό [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

«Το 1991 έκανα το «Άφρικα» για το ταξίδι στην Αφρική. Αυτό ήταν το δέλεαρ για μένα. Δεν καταλάβαινα τι σημαίνει star system, δεν καταλάβαινα τις επιπτώσεις που μπορεί να είχε αυτό το πράγμα. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα εκτεθώ σε τόσα εκατομμύρια μάτια» δήλωσε και συμπλήρωσε: «Εγώ πήγα για την εμπειρία. Και ξαφνικά ξύπνησα πρωθυπουργός. Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι. Στην αρχή η αλήθεια είναι είναι ότι έγινα λίγο χαζός, έγινα λίγο βλάκας. Όταν σου δίνεται απότομα τόση εξουσία πρέπει να το διαχειριστείς αυτό το πράγμα με τέτοιο τρόπο για να μη γίνεις ανόητος. Και επίσης να μην υπηρετήσεις την εικόνα που έχει ο κόσμος για σένα».

Σταύρος Ζαλμάς: Ζω σε ένα μικρό ιστιοπλοϊκό [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Δύσκολη, άγονη και στείρα χαρακτήρισε τη δουλειά που έκανε στην τράπεζα ο ηθοποιός. «Αφενός μεν ήταν ένα περιβάλλον που δεν μου ταίριαζε ιδιοσυγκρασιακά, αφετέρου είχα κάτι μέσα μου που με έκαιγε να κάνω κάτι άλλο. Και αυτά τα δύο ήταν πολύ βαριά για να τα κουβαλήσω. Αυτά τα 9 χρόνια που εργάστηκα στην τράπεζα νομίζω ότι πέρασα πάρα πολύ άσχημα. Και είχα αρχίσει να έχω ψυχοσωματικά προβλήματα. Κάποια στιγμή μάζεψα το κουράγιο μου και έφυγα. Πήρα την κανονική μου άδεια και δεν ξαναγύρισα ποτέ».

Σταύρος Ζαλμάς: Ζω σε ένα μικρό ιστιοπλοϊκό [εικόνες]  | iefimerida.gr 2


«Ακόμα και τώρα ζω στο σκάφος, είναι σαν ένα πολύ μικρό σπίτι. Μ’ αρέσουν οι μικροί χώροι. Και το σπίτι μου δεν είναι μεγάλο. Αλλά μ’ αρέσει και η ζωή στη θάλασσα. Είναι ένα μικρό φτηνό ιστιοπλοϊκό σκάφος που δεν έχει έξοδα συντήρησης ή χρήσης. Μ’ αρέσει η ζωή εκεί. Πέρυσι που ήμουν στη Θεσσαλονίκη το είχα πάρει επάνω και ζούσα 9 μήνες».

Σταύρος Ζαλμάς: Ζω σε ένα μικρό ιστιοπλοϊκό [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Ζαλμάς σκάφος Ηθοποιός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ