Πετάξτε με άνεση στην οικονομική θέση -Οι τρεις συμβουλές - iefimerida.gr

Πετάξτε με άνεση στην οικονομική θέση -Οι τρεις συμβουλές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να πετάει κανείς στην οικονομική θέση δεν είναι αρνητική εμπειρία ή κάτι που δεν μπορεί να αντέξει, ωστόσο, δεν υπάρχει σύγκριση και με την business class, που όλα είναι πιο ευρύχωρα και άνετα.

Βέβαια, για να κλείσει κανείς στη buisiness class πρέπει να έχει και το ανάλογο εισόδημα, μιας και οι τιμές των εισιτηρίων είναι κάτι παραπάνω από «τσουχτερές».

Για να κάνετε την πτήση σας, ειδικά αν πρόκειται για πολύωρη, άνετη υπάρχουν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να μην κάθεστε επάνω στο χέρι του διπλανού σας και εκείνος επάνω σε εσάς.

Διαλέξτε τη θέση σας

Μην την αφήνετε στην τύχη της και μην τη διαλέγετε, όπως να ναι. Το site SeatGuru είναι ένα πολυεργαλείο στα χέρια σας, καθώς έχει ό,τι θέλετε να ξέρετε για το αεροπλάνο σας: διάταξη καθισμάτων, αποστάσεις, καλύτερες θέσεις, τα πάντα.

Αφού, επισκεφτείτε το site, μπείτε να κλείσετε τη θέση σας. Επιλέξτε ένα κάθισμα στο παράθυρο ή το διάδρομο και πάντα μιας σειράς που δεν έχει άλλη κράτηση. Αν είστε δύο άτομα, τότε ανήκετε στους τυχερούς, μιας και κλείνοντας τη θέση στο παράθυρο και αυτή του διαδρόμου, έχετε αρκετές πιθανότητες να μην κλείσει κάποιον αυτή στη μέση.

Επιλέξτε από που θα αγοράσετε το εισιτήριο σας

Το πώς θα αγοράσετε το εισιτήριο σας, μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά δεν είναι. Πολλοί ταξιδιώτες αναφέρουν πως εξοικονομούν χρήματα, κλείνοντας τις πτήσεις από σελίδες του εξωτερικού. Οι τιμές που θα δείτε μπορεί να είναι τελείως διαφορετικές.

Αναβαθμίστε τη θέση σας

Ενα άλλο τέχνασμα είναι να ζητήσετε αναβάθμιση της, όταν κλείσετε το εισιτήριο σας. Αυτό θα κάνει το εισιτήριο σας να εκδοθεί με έναν κωδικό αναβάθμισης που θα σας βάλει στην λίστα ελεύθερης μετακίνησης ή στη business class.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ οικονομική θέση αεροπλάνο εισιτήρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ